• ATD Machinery01
  • Uitbreiding Showroom Renova 02
  • DC Diffutherm03
  • Appartementen Dok 64 Breda04
  • Topsporthal T-Kwadraat05

Remmers Bouwgroep Referentieprojecten

Wij zoeken nadrukkelijk het gesprek met de klant en de gebruiker. We willen weten wat hun beweegt en bezig houdt. Wat hun ambities zijn en hoe zij die willen verwezenlijken. Onze vele referentieprojecten inspireren hun daarbij en samen creëren we de excellente woon-, leer- en werkomgeving voor hen. Middels een soepel en efficiënt realisatieproces bieden wij onze klanten en gebruikers een omgeving waarin zij gestimuleerd worden het beste uit zichzelf te halen.

Door als familiebedrijf een hoog kwaliteitsstreven te combineren met een hoge servicegraag, geven we telkens weer invulling aan het amibitieniveau en de wensen van onze opdrachtgevers. Dat is ook te zien aan de projecten. Projecten waar we trots op zijn!

Opgeleverd

Versteijnen Logistics

Versteijnen Logistics

Aanpassingen aan het in 2011 gerealiseerde PGS-15 opslagruimte. Het betreft een prefab betonnen hal voorzien van een schuimblusinstallatie i.c.m. een sprinklerinstallatie. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

5 Woningen Riel

Van Wanrooij

De royale maatvoering en de hoogwaardige materialen maken deze woningen erg bijzonder! Door een wisselend gevelbeeld, heeft elke twee kapper zijn eigen karakter. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Fuji Film Manufacturing

Fuji Photo Film B.V.

De komst van het Japanse foto- en filmbedrijf Fuji (begin jaren tachtig) naar Tilburg betekent een uitgelezen kans voor ons. Vóór Fuji telt Remmers als gevolg van de economische crisis 25 werknemers, erna 100. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Garcia Jeans

Garcia Jeans

Uitbreiding van het hoofdkantoor van Garcia Jeans te Ablasserdam. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Renova showroom

Renova BMW & MINI Breda

Team Service en Onderhoud heeft in opdracht van Renova de verbouwing en uitbreiding van hun showroom in Breda gerealiseerd. Lees hier meer.

Bekijk project