bus-rechts-logo-2.svg
bus-links-logo-2.svg
Projectontwikkeling

Project­ontwikkeling

Projectontwikkeling van idee tot bouw. U zoekt een goede en betrouwbare projectontwikkelaar? Remmers Projectontwikkeling is u graag van dienst.

Met een ervaring van meer dan 100 jaar kunnen wij u op verschillende manieren ondersteunen. Bijvoorbeeld door zelfstandig projecten te ontwikkelen, door vroegtijdig te participeren in bouwteams of u te helpen bij conceptontwikkeling.

Projectontwikkeling vraagt om een solide en gedreven partner. Als zelfstandige en ambitieuze onderneming verzorgen wij het gehele ontwikkelproces met een uitgebreid netwerk voor eventuele aanvulling van kennis, inzichten en ervaring. Van het eerste idee tot en met de start van de bouw. Op deze manier willen wij een betrouwbare partner voor u zijn met oog voor uw belangen.

Remmers Projectontwikkeling heeft ervaring met nieuwbouw op het gebied van wonen, logistiek, zorg, kantoren, bedrijfshuisvesting en binnenstedelijke opgaven. Wij opereerden zowel risicodragend als in opdracht en werkten voor een breed scala aan opdrachtgevers. Denk aan woningcorporaties, gemeenten, collega marktpartijen, zorginstellingen en beleggers (zowel institutioneel als particulier). Wij horen vaak dat ons enthousiasme en ondernemerschap hen als opdrachtgever goed van pas kwamen. Bovendien zijn wij ambitieus, betrouwbaar en gedreven. Graag zijn wij uw solide en gedreven partner bij projectontwikkeling met als doel: samen de eindstreep halen, samen winnen! Neemt u contact met ons op?
 

De glazen boerderij Schijndel
Ontwerpen

Ontwerpen

Samen met innovatieve architecten en/of samen met ons eigen ontwerpteam, visualiseren wij uw wensen in één volledig ontwerp.

Dat biedt heel veel voordelen. De communicatielijnen zijn kort. Daardoor kunnen we snel schakelen. Met elkaar, maar vooral ook met u als opdrachtgever. Of het nu gaat om een ontwerp op een kavelstudie, of het ontwerpen van uw nieuwe huisvesting, samen komen we snel tot een haalbaar en verantwoord ontwerp dat aan al uw wensen voldoet en dat daarnaast ook een prima prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Ontwerp en engineering: uw wensen staan centraal

Ontwerp en engineering, het zijn zaken die we bij Remmers Bouwgroep samen met onze opdrachtgevers oppakken. Het voordeel hierbij is dat al uw vragen direct worden voorgelegd aan onze specialisten. Alle informatie wordt in deze ontwerp- en engineeringfase vastgelegd in een 3D-informatiemodel door een BIM modelleur. 

In dit model zijn alle data die nodig zijn voor het ontwerpen, bouwen en beheren van het bouwwerk vastgelegd. Alle relevante informatie is op deze manier voor alle betrokkenen als bouwer, architect, installateurs, constructeurs en natuurlijk voor u als opdrachtgever beschikbaar.
 
Eigen ontwerpafdeling

De ontwerper en bouwer zitten bij Remmers Bouwgroep onder één dak. Bouwer, architecten, modelleurs en constructeurs, van binnen en buiten onze organisatie, werken hecht samen. Zo bieden we u in korte tijd een prachtig ontwerp.

Ook alle aspecten die een rol spelen rond duurzaamheid van gebouwen worden door onze BREEAM-experts direct duidelijk en inzichtelijk gemaakt. Zo krijgt u een helder beeld van de gevolgen van de diverse keuzes die in het proces worden gemaakt. U bent zelf actief betrokken in het proces van ontwerpen en engineering. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ontwerpen
Realiseren

Realiseren

Remmers Bouwgroep ontwikkelt en realiseert al ruim 100 jaar woningen, bedrijfsruimten, zorgvoorzieningen en sport- en onderwijscomplexen voor een brede groep opdrachtgevers en eindgebruikers. 

Het leveren van kwaliteit, het bieden van een hoog niveau aan service, gecombineerd met het vermogen om voortdurend te innoveren, heeft ons gemaakt tot wat we zijn.

In onze optiek is bouwen iets wat je samen doet: met de opdrachtgever en de eindgebruikers, en met specialisten als architecten, projectontwikkelaars, constructeurs en collega bouwers. Wij geloven in een samenwerking die stimuleert, waarbij we elkaar op een professionele manier weten te prikkelen. We gaan samen voor het beste resultaat. Daar zijn we trots op.

Bouwen zit in ons bloed, maar uw belangen staan voorop

Als bouwer moet je je niet blind staren op het te ontwikkelen gebouw op zich. Je kunt nog zoiets moois bedenken, maar de opdrachtgever en gebruikers moeten zich er thuis voelen en er kunnen doen wat zij voor ogen hebben. Voor hen is een gebouw vooral een efficiënte en veilige plaats om te werken, een prettig schoolgebouw dat genoeg ruimte en flexibiliteit biedt of een fijne plek om te wonen. Daarom staan hun eisen en belangen altijd voorop. Remmers Bouwgroep ziet het als haar taak om opdrachtgevers en hun gebruikers op de best mogelijke manier te ondersteunen bij het realiseren van hun wensen. We durven met onze ruim 100 jaar ervaring te zeggen dat we daar inmiddels best goed in zijn. En ook daar zijn we trots op.

Uw organisatie optimaal laten functioneren is hetgeen wij nastreven: een naadloze aansluiting tussen organisatie en vastgoed. Wij zijn in staat om u op strategisch en operationeel niveau te adviseren.

“ Remmers is in staat de vraag achter de vraag te beantwoorden. Uw behoefte, (bedrijfs)cultuur en werkprocessen centraal te stellen is waar het om draait. “
Team Remmers aan het werk
Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Team Service & Onderhoud voert alle soorten projecten uit op kleinere schaal. Of het nu gaat om nieuwbouw van woningen of bedrijfspanden, verbouw, reparatie of renovatie.

U profiteert hierbij van de zekerheid van een groot bedrijf in combinatie met de korte lijnen en de flexibiliteit van een kleiner bedrijf. Bij vele opdrachtgevers zijn wij dan ook 'kind aan huis'.

MJOP uw garantie op betaalbaar onderhoud

Goed onderhoud zorgt voor de blijvende waarde van uw vastgoed. Bovendien zorgt het voor overzicht in werkzaamheden en kosten. Tegelijk blijft u bij regelmatig onderhoud op de hoogte van de bouwkundige staat van het gebouw. Al deze factoren zorgen voor het beheersen van de kosten om uw investering in topstaat te houden. 

MJOP voor alle gebouwen

Een MJOP door Remmers Bouwgroep is geschikt voor alle soorten gebouwen. Dat kunnen wij u beloven omdat wij ervaring hebben in het bouwen en onderhouden van uiteenlopende projecten. Wij bieden een MJOP aan voor gebouwen in transformatie, bij renovatie en zelfs bij nieuwbouw. Door direct vanaf de oplevering het onderhoud in te plannen is naar onze ervaring een aanmerkelijke besparing te behalen op de lange termijn. Dit is vooral interessant voor overheidsorganisaties, corporaties, beleggers en andere investeerders.

MJOP kent alleen voordelen

De onderhoudsconcepten van Remmers Bouwgroep blinken uit in transparantie. U weet exact waar u aan toe bent en zo kunt u beter financieel plannen op uw project(en). Naast dit overzicht biedt onderhoud door Remmers Bouwgroep nóg een belangrijk voordeel. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij ervoor instaan dat bewoning en bedrijfsprocessen zoveel mogelijk kunnen doorgaan tijdens het onderhoud. Bewoners en medewerkers ondervinden daardoor geen last van de werkzaamheden om zich heen. Overweegt u dus een MJOP? Betrek zeker Remmers Bouwgroep in uw offerte-shortlist!

Certificeringen

Certificeringen