Over ons

Remmers Bouwgroep

U kijkt nu op de website van een meer dan 100-jarig bouwbedrijf. In die tijd hebben wij veel ervaring opgedaan in allerlei aspecten en methoden van bouwen. Steeds hebben we uit die ervaringen het goede behouden en dat doen we nog steeds. Als familiebedrijf uit Tilburg heeft Remmers de ontwikkeling meegemaakt van timmerman naar grote bouwonderneming. Van de oprichter Alphons (A.J.) Remmers naar een bouwgroep met drie pijlers: Wonen & Zorg, Sport & Onderwijs en Bedrijfshuisvesting.

Historie van een nationale bouwgroep
U kunt terecht bij een allround partner die u bijstaat in elke fase van het proces; van plan tot en met oplevering. Met architecten in huis, bouwers, planners en al die andere specialisten die nodig zijn voor het bedenken, bouwen en onderhouden van een succesvol bouwproduct. Steeds is daarbij de leidraad om modern denken te combineren met beproefde kwaliteit. De nieuwste ontwikkelingen worden in de gaten gehouden en daar waar nuttig en mogelijk in de praktijk gebracht. Opdrachtgevers in binnen- en buitenland waarderen dit.

De historie bewijst: kwaliteit kent geen tijd
Toch is het nog steeds gemoedelijk bij Remmers. Een fijne sfeer die leidde tot een indrukwekkende hoeveelheid gebouwen. Van fabrieken en bedrijfshallen tot ziekenhuizen, kantoren en musea, van zwembaden en sporthallen tot en met universiteiten, villa’s en hele woonwijken… Remmers Bouwgroep heeft ervaring in elk type bouwwerk en met heel veel verschillende opdrachtgevers. Steeds is het doel dat de opdrachtgever én de gebruikers van het pand tevreden zijn. Nu en over jaren en jaren. Dat vond ooit timmerman Alphons en daar staat ook de complete en zeer veelzijdige Remmers Bouwgroep nog voor. Want alleen zó bouw je voor de toekomst.

Visie

Waar gaan wij voor?

“Wij realiseren goede en mooie gebouwen, maar bovenal bedenken en creëren we de beste plek om te wonen, werken en leven.”

Missie

Hoe maken we dat mogelijk?

“Het is onze uitdaging en ambitie om voorop te lopen, het beter en slimmer te doen! Dit doen we door creatieve, innovatieve en kwalitatieve oplossingen te bedenken, met oog voor de gehele levenscyclus van het gebouw, met enthousiaste en betrokken medewerkers die samenwerken met partners, en met oog voor het belang van alle betrokkenen.”

Waarom Remmers Bouwgroep?

Tradities en tegelijkertijd daadkrachtig gemoderniseerd.

  • Enthousiaste en betrokken medewerkers die elkaar inspireren.
  • Wij bedenken & creëren vooral de beste plek om te wonen, werken & te leven.
  • Samen met ons team en partners realiseren wij goede en mooie gebouwen.
Pieter Remmers, 4e generatie
“Het is onze uitdaging & ambitie om voorop te lopen, het beter en slimmer te doen!''

Inspireren | Creëren | Realiseren

Organisatie

Als bedrijf zoeken wij altijd naar een manier om het anders en beter te doen, met een gemeenschappelijk doel.

“It is not the strongest of the species that survives, not the most intelligent that survives. It is the one that is the most adaptable to change''. Charles Darwin

De tijdsgeest in deze conservatieve sector vraagt om voortdurende alertheid en aanpassingsvermogen. Aanhaken is niet voldoende. Dit doen wij samen en samen slimmer. Wij werken continue aan het verbeteren van de klantwaarde die de organisatie kan bieden. Hierbij kijken wij naar alle processen die wij binnen de Bouwgroep doorlopen om de klant maximale waarde te bieden. Hier zetten we alle middelen in zoals ons kwaliteitssysteem NEN ISO 9001 en 14001, Docstream, Navision, Design & Build en LEAN.

Certificeringen & onderschrijvingen