• ATD Machinery01
  • Uitbreiding Showroom Renova 02
  • DC Diffutherm03
  • Appartementen Dok 64 Breda04
  • Topsporthal T-Kwadraat05

Remmers Bouwgroep Referentieprojecten

Wij zoeken nadrukkelijk het gesprek met de klant en de gebruiker. We willen weten wat hun beweegt en bezig houdt. Wat hun ambities zijn en hoe zij die willen verwezenlijken. Onze vele referentieprojecten inspireren hun daarbij en samen creëren we de excellente woon-, leer- en werkomgeving voor hen. Middels een soepel en efficiënt realisatieproces bieden wij onze klanten en gebruikers een omgeving waarin zij gestimuleerd worden het beste uit zichzelf te halen.

Door als familiebedrijf een hoog kwaliteitsstreven te combineren met een hoge servicegraag, geven we telkens weer invulling aan het amibitieniveau en de wensen van onze opdrachtgevers. Dat is ook te zien aan de projecten. Projecten waar we trots op zijn!

Opgeleverd

PIM Senior

Stichting PIM Senior

​Het zorgcomplex voor Stichting PIM Senior genaamd ‘Thuis, in Dorst’ heeft een gebouwoppervlakte van ca. 5.000m² en wordt gebouwd op een perceel van 14.200m².

Bekijk project
Opgeleverd

26 Woningen Dongen

Van Wanrooij Projectontwikkeling

In opdracht van Van Wanrooij Projectontwikkeling zal gestart worden met de bouw van 26 woningen in Dongen. Het plan is de derde fase van het nieuwbouwplan in de wijk Beljaart in Dongen. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Woongebouw 'Caapse Hoek' Fascinatio

Studio ZE B.V.

Aan de Onacklaan in Capelle aan den IJssel realiseren wij in samenwerking met Burgtbouw uit Deurne het nieuwe woongebouw bestaande uit 48 appartementen en een stallingsgarage. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Woonzorgcomplex Ganshoek

Woonvizier

Het verzorgingshuis miste de aanpassingsmogelijkheden om te kunnen inspelen op de consequenties van scheiding tussen wonen en zorg. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Woontoren Aan de Waterkant

Triborgh Gebiedsontwikkeling

Verdeeld over 13 verdiepingen komt er een grote verscheidenheid aan appartementen met een balkon of loggia met balkon, prachtig uitzicht en een privé parkeerplaats in de kelder. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Nul-op-de-Meter Zuringhof

TBV Wonen

Het één van de eerste Nul-op-de-Meter projecten in de gestapelde bouw in Nederland en het eerste in Brabant. Wij leveren zo een belangrijke bijdrage en input aan de ontwikkeling van Nul op de Meter, de Brabantse Deal en betaalbare woonlasten van huurders in Tilburg .

Bekijk project
Opgeleverd

Woonzorgcomplex Haarensteyn

Woon- Zorgstichting 't Heem, Udenhout & Woonveste, Drunen

In Haaren hebben wij 63 huurappartementen en 34 intramurale zorgwoningen gerealiseerd. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Zuiderlicht Tilburg

Remmers Projectontwikkeling & Van der Weegen Ontwikkeling

Op de hoek Winkler Prinsstraat – Ringbaan Zuid hebben wij 30 appartementen gerealiseerd met balkon op het zuiden. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

de Stadswachter

Klok Ontwikkeling B.V.

Statige, luxe woongebouw met prachtige, ruim opgezette koopappartementen, huurappartementen in de duurdere huurcategorie, commerciële ruimte op de begane grond en een tweelaagse ondergrondse parkeerkelder.

Bekijk project
Opgeleverd

Woningen en appartementen Muntelpoort

Remmers Projectontwikkeling B.V.

Nabij de gezellige binnenstad, op de hoek van Muntelbolwerk en de Graafseweg, heeft Remmers Projectontwikkeling een prachtig woongebouw in jaren ’30 stijl: Muntelpoort gerealiseerd. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Groeseind complex Tilburg

TBV Wonen

In opdracht van TBV Wonen Tilburg hebben wij in totaal 96 sociale huurappartementen, 9 stadswoningen, ondergrondse garage en een commerciële ruimte gerealiseerd. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Witbrant Oost

De Wilde Projectmanagement B.V.

Een woonenclave midden tussen de bosgebieden de Hultense Heide ten noorden van het spoor. Kenmerkend zijn de wit geschilderde muren, waartussen de puien en muurvlakken het reliëf bepalen. Lees hier meer.

Bekijk project