• ATD Machinery01
  • Uitbreiding Showroom Renova 02
  • DC Diffutherm03
  • Appartementen Dok 64 Breda04
  • Topsporthal T-Kwadraat05

Remmers Bouwgroep Referentieprojecten

Wij zoeken nadrukkelijk het gesprek met de klant en de gebruiker. We willen weten wat hun beweegt en bezig houdt. Wat hun ambities zijn en hoe zij die willen verwezenlijken. Onze vele referentieprojecten inspireren hun daarbij en samen creëren we de excellente woon-, leer- en werkomgeving voor hen. Middels een soepel en efficiënt realisatieproces bieden wij onze klanten en gebruikers een omgeving waarin zij gestimuleerd worden het beste uit zichzelf te halen.

Door als familiebedrijf een hoog kwaliteitsstreven te combineren met een hoge servicegraag, geven we telkens weer invulling aan het amibitieniveau en de wensen van onze opdrachtgevers. Dat is ook te zien aan de projecten. Projecten waar we trots op zijn!

Voorbereiding

Oqema

OQEMA

OQEMA gaat uitbreiden op bedrijvenpark Ekkersrijt in Son. OQEMA is een internationaal actief distributiebedrijf voor opslag van chemische grondstoffen en specialistische producten (PGS 15).

Bekijk project
Voorbereiding

Versteijnen Logistics

GEWA Steenvast

Versteijnen Logistics Services is een familiebedrijf en is in 1947 opgericht en beschikt in Nederland en Hongarije over zes warehouses met een totale oppervlakte van circa 90.000 vierkante meter.

Bekijk project
Voorbereiding

PIM Senior

Stichting PIM Senior

​Het zorgcomplex voor Stichting PIM Senior genaamd ‘Thuis, in Dorst’ heeft een gebouwoppervlakte van ca. 5.000m² en wordt gebouwd op een perceel van 14.200m².

Bekijk project
Voorbereiding

Sportcomplex Erasmus Universiteit Rotterdam

Erasmus Universiteit

Het sportcomplex is een nieuwe, aantrekkelijke accommodatie. Het gebouw is ontwikkeld als training- en wedstrijdlocatie en biedt studenten de mogelijkheid om te sporten en te ontspannen. Het complex ligt aan de centrale Erasmus Plaza, en vormt samen met het Hatta Building de oostelijke toegang tot de universiteitscampus.

Bekijk project
Voorbereiding

Logistic Excellence Rijen

Remmers Projectontwikkeling

Het distributiecentrum is gelegen op een mooie zichtlocatie aan de Rijksweg op bedrijventerrein De Haansberg te Rijen. Het betreft een solitair complex en omvat in totaal circa 31.000 m2 bedrijfs- en kantoorruimte.

Bekijk project
Voorbereiding

DC Heieinde Tilburg

Remmers Projectontwikkeling

Dit nieuw te realiseren logistieke pand, wordt gebouwd op bedrijventerrein Vossenberg, op korte afstand gelegen van de nieuwe containerterminal (BTT) aan het Wilhelminakanaal.

Bekijk project