Organisatie

De keuze voor een bouwbedrijf hangt van verschillende factoren af. Prijs en kwaliteit moeten uiteraard in orde zijn. Vanzelfsprekend. Maar ook het gevoel moet kloppen. Want bouwen doe je samen.

Remmers Bouwgroep is uw allround partner die staat voor meer dan honderd jaar bewezen bouwkwaliteit. Wij participeren graag in uw project(en). Met een surplus aan technische expertise, heldere communicatie, flexibiliteit, organisatorische vaardigheden en vaste aanspreekpunten. Zo zijn wij u van dienst. In elke fase van het proces.

Remmers Bouwgroep kan bogen op een gedegen, landelijke reputatie. Van woning- en utiliteitsbouw tot projecten in de zorg- en industriële sector. Sterke staaltjes: De Admiraal in Rotterdam (bekroond met diverse prijzen, waaronder de Rotterdamse Bouwkwaliteitsprijs), FujiFilm Manufacturing in Tilburg, Sportboulevard Dordrecht, Somatiekgebouw Berkenheuvel te Geldrop en de Glazen Boerderij in Schijndel.

Wij van Remmers bouwen onze visitekaartjes zelf. En daar zijn we trots op.

De Remmers Bouwgroep  bestaat uit Bouwbedrijf RemmersRemmers ProjectontwikkelingRemmers Materieelbeheer en Remmers Bouwservice.

De Remmers Bouwgroep participeert in SportsphereGreencore en Triborgh gebiedsontwikkeling.