Vacatures

In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar

– Timmerman

Als timmerman van het team Service & Onderhoud begint je werkdag veelal op het kantoor. Vanuit hier ga je volgens planning samen met een collega naar een klus. Dit kan bij een zakelijke klant zijn of bij een particuliere koper waar onderhoud, reparatie of diverse stel- en timmerwerkzaamheden moeten plaatsvinden. Aan het eind van de werkdag ga je terug naar kantoor om de mogelijke bijzonderheden met je teamleider te bespreken en neem je alvast de planning door voor de volgende dag. Om goed te kunnen functioneren in het team is er dagelijks ruimte voor overleg en afstemming.

Ben jij timmerman in hart en nieren? Een echte doorzetter en is je werk je trots? Bekijk dan hier de vacature Vacature Timmerman Service Onderhoud en stuur je CV en motivatie naar vacature@remmersbouwgroep.nl t.a.v. afdeling HR, onder de vermelding van de vacature ‘Timmerman Service & Onderhoud’.

– Werkvoorbereider

Als ervaren werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en de begeleiding van het project. Mede verantwoordelijk voor het behalen van de voorgestelde doelstellingen. Je werkt nauw samen met de projectleiding, projectcoördinatie, projectplanning en inkoop ten behoeve van Woningbouw en Utiliteitsprojecten. Naast passie voor bouwen en ontwikkelen hebben we de ambitie elkaar te inspireren, te prikkelen en continue te verbeteren. Bent u de uitgesproken kandidaat die wij zoeken? Klik dan hier: Vacature Werkvoorbereider! Spreekt dit je aan en ben je er van overtuigd dat je de juiste persoon bent om ons te komen versterken? Stuur dan je CV met een motivatie naar vacature@remmersbouwgroep.nl t.a.v. afdeling HR, onder vermelding van de vacature ‘Ervaren Werkvoorbereider’.

– Projectleider

Met minimaal 10 jaar relevante werkervaring en aantoonbare ervaring met Design & Build projecten ben jij de projectleider die we zoeken! Je kan samenwerken en collega’s inspireren. Proactieve houding, communicatief sterk en vooral oog voor detail. Ben jij de persoon die wij zoeken? Klik dan hier: Vacature Projectleider! Spreekt dit je aan en ben je er van overtuigd dat je de juiste persoon bent om ons te komen versterken? Stuur dan je CV met een motivatie naar vacature@remmersbouwgroep.nl t.a.v. afdeling HR, onder vermelding van de vacature ‘Ervaren Projectleider’.

– Uitvoerder

Als uitvoerder draag je verantwoordelijkheid over de dagelijkse gang van zaken van de uitvoering. In nauwe samenwerking met de projectleiding en werkvoorbereiding draag je zorg voor het behalen van de vooraf gestelde doelen. Bent u een energie team-player, bedreven en de nodige ervaring? Klik dan hier: Vacature Uitvoerder! Spreekt dit je aan en ben je er van overtuigd dat je de juiste persoon bent om ons te komen versterken? Stuur dan je CV met een motivatie naar vacature@remmersbouwgroep.nl t.a.v. afdeling HR, onder vermelding van de vacature ‘Ervaren Uitvoerder’.