Tilburg Trappers; Meisterrunde!

Tilburg Trappers mag dit jaar Remmers Bouwgroep verwelkomen als sponsor. Met de juiste aanpakmentaliteit, passie en creativiteit creëren wij als team projecten waar de klant en eindgebruikers trots op kunnen zijn. Deze kernwaarden en de wil om te winnen zijn de raakvlakken met de Trappers en daarom zijn zij graag een ambassadeur voor onze prachtige club!

‘I skate to where the puck is going to be, not where it has been’

Vanavond 20:00 is de wedstrijd tegen Herner EV de laatste halte voor de start van de Meisterrunde. De Oberliga Nord (16 clubs) wordt onderverdeeld in een ‘Meisterrunde’ (nummers 1 t/m 8) en een ‘Qualifikantionsrunde’ (nummers 9 t/m 16). Vijf ploegen, waaronder de Trappers, zijn al zeker voor van een plaats in de Meistterrunde, Met een overwinning in Tilburg is Herner EV ook zeker van een plaats in de Meisterrunde; zij zullen dus alles geven wat ze hebben!

Wij wensen de spelers, coach Bo Subr en de rest van de organisatie nogmaals veel succes en sportplezier toe in 2018! We zetten samen de jacht voort op prolongatie van het tweevoudige Oberliga kampioenschap!!