• ATD Machinery01
  • Uitbreiding Showroom Renova 02
  • DC Diffutherm03
  • Appartementen Dok 64 Breda04
  • Topsporthal T-Kwadraat05

Remmers Bouwgroep Referentieprojecten

Wij zoeken nadrukkelijk het gesprek met de klant en de gebruiker. We willen weten wat hun beweegt en bezig houdt. Wat hun ambities zijn en hoe zij die willen verwezenlijken. Onze vele referentieprojecten inspireren hun daarbij en samen creëren we de excellente woon-, leer- en werkomgeving voor hen. Middels een soepel en efficiënt realisatieproces bieden wij onze klanten en gebruikers een omgeving waarin zij gestimuleerd worden het beste uit zichzelf te halen.

Door als familiebedrijf een hoog kwaliteitsstreven te combineren met een hoge servicegraag, geven we telkens weer invulling aan het amibitieniveau en de wensen van onze opdrachtgevers. Dat is ook te zien aan de projecten. Projecten waar we trots op zijn!

Uitvoering

Sportcomplex Erasmus Universiteit Rotterdam

Erasmus Universiteit

Het sportcomplex is een nieuwe, aantrekkelijke accommodatie. Het gebouw is ontwikkeld als training- en wedstrijdlocatie en biedt studenten de mogelijkheid om te sporten en te ontspannen. Het complex ligt aan de centrale Erasmus Plaza, en vormt samen met het Hatta Building de oostelijke toegang tot de universiteitscampus.

Bekijk project
Opgeleverd

Willem de Zwijgerschool

Gemeente Hendrik Ido Ambacht

Aan de IJdenhove in Hendrik Ido Ambacht realiseren wij in opdracht van de gemeente Hendrik Ido Ambacht de Willem de Zwijgerschool. Dit is een nieuwe basisschool van ongeveer 2.900 m2 BVO bestaande uit 2 bouwlagen met 21 lokalen, een peuterspeelzaal, speellokaal en aula.

Bekijk project
Opgeleverd

Gymworld

Gemeente Zoetermeer

Gymworld Zoetermeer is een nieuwe, aantrekkelijke gymnastiek-accommodatie die als doel heeft het versterken van de gehele gymnastieksport in deze gemeente. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Zwembad Aquamar Katwijk

Gemeente Katwijk

In opdracht van Gemeente Katwijk hebben wij op het buitenterrein van het 40 jaar oude Aquamar een nieuw zwembad gerealiseerd. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Basisschool Dijsselbloem

Gemeente Leidschedam- Voorburg en Lucas Onderwijs

In opdracht van de Gemeente Leidschendam-Voorburg en Lucas onderwijs hebben wij de nieuwe basisschool gerealiseerd. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Zwembadcomplex Oostende

Gemeente Oostende

Het zwembadcomplex telt een wedstrijdbassin, een instructiebassin, een recreatiebad voor peuter en kleuters en een recreatiebad voor de oudere jeugd. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

HC Tilburg

SHOW (Stichting Hockeyaccomodatie de Oude Warande)

Design & Build opdracht; clubgebouw voor hockeyclub Tilburg. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Erica Terpstra Zwembad

Sportfondsen Nijmegen

Uniek aan het complex is de weerspiegeling van de bomen in de dakrand. De bezoeker zwemt dus letterlijk tussen de bomen! Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Topsporthal T-kwadraat

Consortium Stappegoor (Synchroon bv, Crapts onroerend goed bv, Bouwfonds ontwikkeling)

Het sportpaleis is benoemt tot BNA Gebouw van het Jaar Regio Zuid, vormt het hart van de ontwikkelingen in de wijk Nieuw-Stappegoor. Lees hier meer.

Bekijk project