• ATD Machinery01
  • Uitbreiding Showroom Renova 02
  • DC Diffutherm03
  • Appartementen Dok 64 Breda04
  • Topsporthal T-Kwadraat05

Remmers Bouwgroep Referentieprojecten

Wij zoeken nadrukkelijk het gesprek met de klant en de gebruiker. We willen weten wat hun beweegt en bezig houdt. Wat hun ambities zijn en hoe zij die willen verwezenlijken. Onze vele referentieprojecten inspireren hun daarbij en samen creëren we de excellente woon-, leer- en werkomgeving voor hen. Middels een soepel en efficiënt realisatieproces bieden wij onze klanten en gebruikers een omgeving waarin zij gestimuleerd worden het beste uit zichzelf te halen.

Door als familiebedrijf een hoog kwaliteitsstreven te combineren met een hoge servicegraag, geven we telkens weer invulling aan het amibitieniveau en de wensen van onze opdrachtgevers. Dat is ook te zien aan de projecten. Projecten waar we trots op zijn!

Uitvoering

DC Rokus Maasvlakte III

DC Rokus Maasvlakte III B.V.

Voor de derde keer realiseren wij voor onze trouwe en vaste klant Neele-Vat Logistics een nieuwe opslag voor gevaarlijke stoffen. Lees hier meer.

Bekijk project
Uitvoering

CJ Hendriks group

C.J. Hendriks Expeditie- & Veembedrijf B.V.

Als ontwerpende bouwer realiseren wij de uitbreiding van de PGS-15 opslag in de Port of Amsterdam. Lees hier meer.

Bekijk project
Uitvoering

Marel Poultry

Marel Poultry Processing B.V.

Nieuw productiecenter voor wereldmartkleider Marel Poultry in Dongen. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

AVA Quality Cooling

AVA Quality Cooling Benelux

De nieuwbouw bestaat uit ±6.330m² bedrijfshal die volledig wordt bewaakt met een ESFR sprinkler. Als ontwerpende bouwer zijn wij verantwoordelijk voor de gehele turnkey realisatie.

Bekijk project
Opgeleverd

Marine Care

Marine Care Holland B.V.

Aan de Oude Maasweg in de Botlek hebben wij het nieuwe hoofdkantoor & PGS opslag voor Marine Care gerealiseerd. De nieuwbouw bestaat uit ± 2.300 m² bedrijfshal, die deels geschikt is voor opslag van PGS 15 goederen en ingericht is met een laboratorium.

Bekijk project
Opgeleverd

Euroscoop Schiedam

Argos

Bouwen en coördineren van 11 bioscoopzalen, 4 horecagelegenheden, fitness faciliteiten en ruime parkeergelegenheid van Euroscoop.

Bekijk project
Opgeleverd

Royal Agio Cigars

Highlands Beheer B.V.

Duurzaam hoofdkantoor met productiehallen. Gecertificeerd met BREEAM 'Outstanding' en het pand ontving een BREEAM Award in Londen 2017.

Bekijk project
Opgeleverd

Glazen Boerderij

Remmers Projectontwikkeling & Van den Brand Vastgoed

De gemeente Schijndel heeft op de meest prominente plek aan de markt een gebouw laten realiseren wat bijdraagt aan de kwaliteit en sfeer van het centrum. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Diffutherm

Beheersmaatschappij Diffutherm B.V.

Productieplant van coatings, lijmen en afdichtingen.

Bekijk project