• ATD Machinery01
  • Uitbreiding Showroom Renova 02
  • DC Diffutherm03
  • Appartementen Dok 64 Breda04
  • Topsporthal T-Kwadraat05

Remmers Bouwgroep Referentieprojecten

Wij zoeken nadrukkelijk het gesprek met de klant en de gebruiker. We willen weten wat hun beweegt en bezig houdt. Wat hun ambities zijn en hoe zij die willen verwezenlijken. Onze vele referentieprojecten inspireren hun daarbij en samen creëren we de excellente woon-, leer- en werkomgeving voor hen. Middels een soepel en efficiënt realisatieproces bieden wij onze klanten en gebruikers een omgeving waarin zij gestimuleerd worden het beste uit zichzelf te halen.

Door als familiebedrijf een hoog kwaliteitsstreven te combineren met een hoge servicegraag, geven we telkens weer invulling aan het amibitieniveau en de wensen van onze opdrachtgevers. Dat is ook te zien aan de projecten. Projecten waar we trots op zijn!

Uitvoering

F300 Borchwerf

KF Kwadraat Projectontwikkeling DC Borchwerf

Op het bedrijventerrein Borchwerf F300 te Roosendaal realiseren wij het bedrijfspand wat deels gehuurd wordt door Cable Partners B.V.

Bekijk project
Uitvoering

Oqema

OQEMA

OQEMA gaat uitbreiden op bedrijvenpark Ekkersrijt in Son. OQEMA is een internationaal actief distributiebedrijf voor opslag van chemische grondstoffen en specialistische producten (PGS 15).

Bekijk project
Uitvoering

Versteijnen Logistics

GEWA Steenvast

Versteijnen Logistics Services is een familiebedrijf en is in 1947 opgericht en beschikt in Nederland en Hongarije over zes warehouses met een totale oppervlakte van circa 90.000 vierkante meter.

Bekijk project
Voorbereiding

Logistic Excellence Rijen

Remmers Projectontwikkeling

Het distributiecentrum is gelegen op een mooie zichtlocatie aan de Rijksweg op bedrijventerrein De Haansberg te Rijen. Het betreft een solitair complex en omvat in totaal circa 31.000 m2 bedrijfs- en kantoorruimte.

Bekijk project
Voorbereiding

DC Heieinde Tilburg

Remmers Projectontwikkeling

Dit nieuw te realiseren logistieke pand, wordt gebouwd op bedrijventerrein Vossenberg, op korte afstand gelegen van de nieuwe containerterminal (BTT) aan het Wilhelminakanaal.

Bekijk project
Opgeleverd

DC Brakman

Kranenberg Vastgoed B.V.

De nieuwbouw wordt gerealiseerd op de voormalige locatie van Heijmans Infra aan Brakman 50 in Tilburg op industrieterrein Vossenberg.

Bekijk project
Opgeleverd

Bedrijfshal Oosterhout

Martens Beton

Om dit te realiseren is Martens Beton begin 2019 een samenwerking aangegaan met Conferm om in een bouwteam de buizenfabriek te ontwerpen waarin een reeds door Martens ingekochte volledige productielijn wordt geïntegreerd.

Bekijk project
Opgeleverd

Napoleon Grills

Wolf Steel Europe

In Tiel is het nieuwe pand voor Napoleon Grills gerealiseerd. Een bedrijf, gespecialiseerd in BBQ’s en buitenkeukens.

Bekijk project
Opgeleverd

Rotterdam Polymer Hub

Kenick Capital B.V.

De Rotterdam Polymer Hub (RPH) is het eerste logistieke knooppunt in de Rotterdamse haven dat speciaal gewijd is aan polymeren. Het idee is ontstaan met het oog op de groeiende importstromen vanuit het Midden-Oosten en de Verenigde Staten.

Bekijk project
Opgeleverd

DC Rokus Maasvlakte III

DC Rokus Maasvlakte III B.V.

Voor de derde keer realiseren wij voor onze trouwe en vaste klant Neele-Vat Logistics een nieuwe opslag voor gevaarlijke stoffen. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

CJ Hendriks group

C.J. Hendriks Expeditie- & Veembedrijf B.V.

Als ontwerpende bouwer realiseren wij de uitbreiding van de PGS-15 opslag in de Port of Amsterdam. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Marel Poultry

Marel Poultry Processing B.V.

Nieuw productiecenter voor wereldmartkleider Marel Poultry in Dongen. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

AVA Quality Cooling

AVA Quality Cooling Benelux

De nieuwbouw bestaat uit ±6.330m² bedrijfshal die volledig wordt bewaakt met een ESFR sprinkler. Als ontwerpende bouwer zijn wij verantwoordelijk voor de gehele turnkey realisatie.

Bekijk project
Opgeleverd

Marine Care

Marine Care Holland B.V.

Aan de Oude Maasweg in de Botlek hebben wij het nieuwe hoofdkantoor & PGS opslag voor Marine Care gerealiseerd. De nieuwbouw bestaat uit ± 2.300 m² bedrijfshal, die deels geschikt is voor opslag van PGS 15 goederen en ingericht is met een laboratorium.

Bekijk project
Opgeleverd

Euroscoop Schiedam

Argos

Bouwen en coördineren van 11 bioscoopzalen, 4 horecagelegenheden, fitness faciliteiten en ruime parkeergelegenheid van Euroscoop.

Bekijk project
Opgeleverd

Royal Agio Cigars

Highlands Beheer B.V.

Duurzaam hoofdkantoor met productiehallen. Gecertificeerd met BREEAM 'Outstanding' en het pand ontving een BREEAM Award in Londen 2017.

Bekijk project
Opgeleverd

Glazen Boerderij

Remmers Projectontwikkeling & Van den Brand Vastgoed

De gemeente Schijndel heeft op de meest prominente plek aan de markt een gebouw laten realiseren wat bijdraagt aan de kwaliteit en sfeer van het centrum. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Diffutherm

Beheersmaatschappij Diffutherm B.V.

Productieplant van coatings, lijmen en afdichtingen.

Bekijk project