• ATD Machinery01
  • Uitbreiding Showroom Renova 02
  • DC Diffutherm03
  • Appartementen Dok 64 Breda04
  • Topsporthal T-Kwadraat05

Remmers Bouwgroep Referentieprojecten

Wij zoeken nadrukkelijk het gesprek met de klant en de gebruiker. We willen weten wat hun beweegt en bezig houdt. Wat hun ambities zijn en hoe zij die willen verwezenlijken. Onze vele referentieprojecten inspireren hun daarbij en samen creëren we de excellente woon-, leer- en werkomgeving voor hen. Middels een soepel en efficiënt realisatieproces bieden wij onze klanten en gebruikers een omgeving waarin zij gestimuleerd worden het beste uit zichzelf te halen.

Door als familiebedrijf een hoog kwaliteitsstreven te combineren met een hoge servicegraag, geven we telkens weer invulling aan het amibitieniveau en de wensen van onze opdrachtgevers. Dat is ook te zien aan de projecten. Projecten waar we trots op zijn!

Uitvoering

F300 Borchwerf

KF Kwadraat Projectontwikkeling DC Borchwerf

Op het bedrijventerrein Borchwerf F300 te Roosendaal realiseren wij het bedrijfspand wat deels gehuurd wordt door Cable Partners B.V.

Bekijk project
Uitvoering

DC Brakman

Kranenberg Vastgoed B.V.

De nieuwbouw wordt gerealiseerd op de voormalige locatie van Heijmans Infra aan Brakman 50 in Tilburg op industrieterrein Vossenberg.

Bekijk project
Uitvoering

Oqema

OQEMA

OQEMA gaat uitbreiden op bedrijvenpark Ekkersrijt in Son. OQEMA is een internationaal actief distributiebedrijf voor opslag van chemische grondstoffen en specialistische producten (PGS 15).

Bekijk project
Uitvoering

Versteijnen Logistics

GEWA Steenvast

Versteijnen Logistics Services is een familiebedrijf en is in 1947 opgericht en beschikt in Nederland en Hongarije over zes warehouses met een totale oppervlakte van circa 90.000 vierkante meter.

Bekijk project
Uitvoering

PIM Senior

Stichting PIM Senior

​Het zorgcomplex voor Stichting PIM Senior genaamd ‘Thuis, in Dorst’ heeft een gebouwoppervlakte van ca. 5.000m² en wordt gebouwd op een perceel van 14.200m².

Bekijk project
Uitvoering

Zwembadcomplex Oostende

Gemeente Oostende

Het zwembadcomplex telt een wedstrijdbassin, een instructiebassin, een recreatiebad voor peuter en kleuters en een recreatiebad voor de oudere jeugd. Lees hier meer.

Bekijk project