Bedrijfshuisvesting

President Safety, Oud Gastel

President Safety is een snelgroeiende groothandel in persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) branche. Het vijf-jarige bedrijf dankt zijn spectaculaire groei voornamelijk door de toewijding van haar – inmiddels - 16 medewerkers, die gezamenlijk goed zijn voor meer dan 250 jaar PBM-ervaring. Daarnaast is President Safety een betrouwbare partner die trouw is aan haar opdrachtgevers in de handelskanalen. Eindgebruikers worden niet beleverd.

Eerder zetten Rolf Kruiniger (Directeur-eigenaar van President Safety) ook al een handtekening onder een samenwerking met de Remmers Bouwgroep. In 2010 realiseerde Remmers Bouwgroep voor een voormalige werkmaatschappij van Kruiniger een warehouse van 18.000² in Bergen op Zoom.

De logistieke activiteiten van President Safety worden nu nog uitgevoerd vanuit verschillende locaties. Deze worden samengevoegd in het nieuwe centrale warehouse. Ook een showroom zal hier in de toekomst gevestigd zijn. Het hoofdkantoor in Spijkenisse, ook (weg) met showroom, blijft uiteraard ook bestaan.

Conferm is verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie. De nieuwbouw omvat ruim 5.300m² warehouse met mezzanine en 350m² kantoor (inclusief showroom). Conferm start halverwege het tweede kwartaal 2021 met de realisatie. Medio november 2021 is de eerste oplevering gepland. Deinbouw van het warehouse gaat dan ook van start. De eind oplevering staat gepland voor eind 2021.

Opdrachtgever
R.P.A. Kruiniger Holding B.V.
Marktvenster
Bedrijfshuisvesting
Status
Voorbereiding

Locatie van het project

President Safety, Oud gastel

  • B.V.O 5650 M2
  • Bedrijfshal
  • Warehouse
  • Staalconstructie met betonplint