Nieuwbouw Berberisweg / De Villeneuvestraat Rotterdam

Aan de Berberisweg / De Villeneuvestraat in Rotterdam realiseren wij in samenwerking met Burgtbouw uit Deurne een nieuwbouwcomplex bestaande uit een kinderdagverblijf, 78 appartementen en 6 eengezinswoningen. Ontwikkelaar van het woongebouw is het Rotterdamse bureau Studio ZE B.V.. Het ontwerp is gemaakt door “Zaak van NN”, de constructie is uitgewerkt door Peree Bouwadvies B.V. en de installaties zijn uitgewerkt door Madern Techniek B.V.

Na een intensief ontwerptraject is Burgtbouw-Remmers VOF de laatste hand aan het leggen van de planuitwerking. Het project bestaat uit twee fasen. Fase 1 bestaat uit de sloop van het eerste deel van de bestaande bebouwing en het realiseren van het nieuwe kinderdagverblijf. Na oplevering zal Stichting Pokino overhuizen van de bestaande bouw naar de nieuwbouw en wordt het tweede deel van de bestaande bouw met hierin de oude kinderdagverblijfruimte gesloopt.

Fase 2 bestaat uit de realisatie van appartementenblok A met 23 app. en blok B 55 app. Op het achter terrein worden tevens 6 eengezinswoningen gerealiseerd.

Appartementenblok A wordt gebouwd op de bestaande parkeerkelder. Onder Blok B zal een fietsenstalling en bergingen gerealiseerd worden.

Opdrachtgever
Studio ZE B.V.
Marktvenster
Wonen en zorg
Status
Voorbereiding
Studio ZE BV
Studio ZE BV
Initieert en verzorgt het bouwmanagement en adviseert in vastgoedprojecten, welke veelal gerelateerd zijn aan de zorg, commercieel vastgoed, onderwijs en wonen

Locatie van het project

Nieuwbouw Berberisweg / de villeneuvestraat rotterdam

  • Kinderdagverblijf
  • 78 appartementen
  • 6 eengezinswoningen
  • Start fase 1: December 2019
  • Start fase 2: Medio 2020
  • Oplevering: Eind 2021