ID Logistics

In oktober hebben wij de opdracht gekregen voor het realiseren van ca. 6500 m2 interne opslag voor gevaarlijke stoffen (PGS-15) voor ID logistics in Tilburg.

Dit project bestaat uit het realiseren van 2 opslagcompartimenten voor de opslag van verpakte gevaarlijke goederen (PGS 15) en het compartimenteren van de expeditie ruimte in het bestaande gebouw.

Inmiddels zijn alle bouwpartners geselecteerd en is reeds een Lean planning sessie gehouden, het doel is om gezamenlijk met de klant de uitdagende einddatum te kunnen waarmaken.

Hiertoe is ons team Werken & Logistiek samen met ID logistics druk bezig om alle interne transportwerkzaamheden van ID Logistics af te stemmen met de bouwwerkzaamheden met daarbij als extra aandachtpunt de hoge veiligheidseisen die gesteld worden.

logo-ID-LOGISTICS-353-X-180

ID Logistics Benelux is een logistieke dienstverlener met klanten in diverse branches. Met een oppervlakte van ruim 125.000m², verdeeld over 2 locaties in Tilburg is het een omvangrijke organisatie. ID Logistics Benelux biedt haar klanten totaaloplossingen op logistiek gebied: van douane-activiteiten tot transport management, van warehousing (inbound-opslag-outbound) tot uitgebreide Value Added Services. ID Logistics is in totaal actief in 14 landen met een totaal oppervlak van meer dan 3,1 miljoen vierkante meter en 12.300 werknemers.

ID 1 ID 2 ID 3 ID 4