Dongehof, Koolhoven buiten fase 3

Dongehof is een deelplan in Koolhoven Buiten. Het idee dat je kunt wonen met natuurgebied De Dongevallei zowat in je achtertuin en het gemak van de grote uitvalswegen om de hoek maken deze locatie bijzonder gewild.

Dongehof is ruim van opzet en overzichtelijk ingedeeld. Er is veel groen, rust en ruimte gecreëerd. Ruimte kan ook gevonden worden in het voldoende aanwezig zijn van parkeer- en speelruimtes.

Onze opdrachtgever,Triborgh Gebiedsontwikkeling staat voor kwaliteit. Dat betekent een hoogwaardig afwerkingsniveau van de woningen waarbij ook veel keuzemogelijkheden zijn.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Triborgh voor de bouw van dit plan gebruik maakt van de dienstverlening van Remmers om deze kwaliteit te waarborgen.

Bij de ontwikkeling van Dongehof is doordacht te werk gegaan. De woningen doen geen afbreuk aan het prachtige natuurgebied maar gaan hier juist in op! Er gekozen voor een bouwstijl die kan worden getypeerd als strak modern maar met eigentijdse elementen. Het resultaat: uniek vormgegeven, ruime woningen met een frisse uitstraling. Elk type anders maar toch met eenzelfde herkenbare uitstraling!

In totaal worden er zo’n 75 zeer ruime en lichte woningen, met eigen tuin, gerealiseerd.

12 van deze woningen, bij Remmers intern Fase 3 genoemd, worden volledig uitgevoerd volgens het LEAN principe.

Dit houdt in dat het project in tijd zo veel mogelijk wordt geoptimaliseerd. Tijdens de voorbereidingen van het project wordt bekeken of doorloop- en wachttijden zo veel mogelijk beperkt kunnen worden. De bouwtijd wordt hiermee aanzienlijk verkort.

Inmiddels zijn we met de bouw gestart en tot op heden werkt het LEAN principe uitstekend. Remmers heeft dan ook het volle vertrouwen dat we dit project vroegtijdig op gaan leveren. Uiteraard met behoud van de kwaliteit zoals Triborgh en de eindgebruikers van ons mogen verwachten!

https://www.youtube.com/watch?v=oIRYG5ZNbkY&feature=youtu.be