54 Villa’s Aert Heymlaan te Vught

Rijk wonen in het groen Een oase van lommerrijk groen, waar rijk geschakeerde lanen een sfeer van voorname landelijkheid uitstralen. Een plek waar comfort en karakter samenkomen in een unieke woonomgeving. De Tuinen van Heym, met z’n 54 luxe woonvilla’s in het groen, verenigen stedelijk wonen met rust, ruimte en geborgenheid. Kiest u voor wonen in een stedelijke omgeving, maar heeft u duidelijke eisen ten aanzien van kwaliteit, privacy en comfort, dan kunt u hier wonen zoals u eigenlijk wilt leven.

 

Op één van de mooiste locaties in Vught, in een gebied gelegen nabij het Loyolapark, tussen de Aert Heymlaan, de Johan Frisolaan en de spoorlijn ‘s-Hertogenbosch – Tilburg / Eindhoven, is het plan de Tuinen van Heym gerealiseerd. In een gebied met een rijke historie, op steenworp afstand van het hart van Vught en vlakbij de bruisende provinciehoofdstad ‘s-Hertogenbosch.

Vught werd in 2004 door opinieblad Elsevier uitgeroepen tot beste woongemeente van Nederland. Het is een oase van groen, met parken en prachtige villawijken. De Tuinen van Heym zijn praktisch een verlengstuk van het aangrenzende Loyolapark. Lanen met bomen, gazons aan weerszijden van de lanen, en erfafscheidingen bestaande uit beukhagen en leilindes geven het gebied een weelderig en tegelijkertijd intiem aanzien.

De ligging van het plangebied is ideaal, met alle voorzieningen binnen handbereik. Het openbaar vervoer, winkels, gezondheidsvoorzieningen, onderwijsinstellingen en uitgaansgelegenheden liggen vlakbij. Via de nieuwe langzaam-verkeersroute door het gebied wandelt of fietst u in minuten naar het centrum van Vught. En met de auto bent u binnen een mum van tijd op het knooppunt van uitvalswegen naar alle windstreken.