91 Appartementen De Stadswachter te Tilburg

Ruimte en rust in hartje Tilburg

In hartje centrum Tilburg verrijst een statige, luxe woongebouw met prachtige, ruim opgezette koopappartementen, huurappartementen in de duurdere huurcategorie, commerciële ruimte op de begane grond en een tweelaagse ondergrondse parkeerkelder: De Stadswachter. Wonen midden in de gezellige, levendige binnenstad van Tilburg, maar wel genoeg rust en ruimte in uw eigen ruime appartement met eigen buitenruimte.

Genieten van de levendigheid van de binnenstad van Tilburg, maar daarnaast ook genieten van alle comfort en rust in uw eigen appartement in een fraai en modern vormgegeven gebouw in de luwte van de stad? Dan is er een grote kans dat de Stadswachter voldoet aan uw woonwensen.

Gezellige binnenstad
Tilburg heeft een gezellige, veelzijdige en bruisende binnenstad die de laatste jaren een ware transformatie aan het doormaken is en de uitstraling krijgt dit het verdient. Er bevinden zich volop galeries, musea, theaters en concertzalen. Maar er is ook een ruim en gevarieerd winkelaanbod.

Moeiteloos genieten
Tilburg telt vele bekende evenementen zoals Festival Mundial, Tilburg Culinair en de Tilburgse kermis. Als u bewoner bent van De Stadswachter, kunt u moeiteloos genieten van al dit gezelligs bij u om de hoek. Maar bijvoorbeeld ook van de vele gezellige cafés en culinaire restaurants. Kortom: Een binnenstad om van te houden!

Projectwebsite: www.destadswachtertilburg.nl 

website omwonenden