65 Woningen Dongehof, Koolhoven Buiten te Tilburg

 

De belangstelling om te wonen in een natuurgebied als Koolhoven Buiten is enorm groot. Bij de ontwikkeling van Dongehof zijn we doordacht te werk gegaan. De woningen moeten geen afbreuk doen aan het prachtige natuurgebied maar hier juist in opgaan! Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat u op het gebied van woon- en leefgenot een aantal zeer duidelijke wensen had.

Met al deze factoren is tijdens de ontwikkeling van het plan rekening gehouden. Zo is er gekozen voor een bouwstijl die kan worden getypeerd als strak modern met eigentijdse elementen. Het resultaat: uniek vormgegeven, ruime woningen met een frisse uitstraling. Elk type anders maar toch met eenzelfde herkenbare uitstraling! Triborgh Gebiedsontwikkeling heeft ervoor gekozen om alle woningen te voorzien van een eigen tuin in tegenstelling tot eerder gepresenteerde plannen.

Het plan is ruimtelijk en overzichtelijk van opzet. Er is veel groen, rust en ruimte gecreëerd. Ruimte kan ook gevonden worden in het voldoende aanwezig zijn van parkeer- en speelruimtes. Dat is heel praktisch en van groot belang voor uw woon- en leefgenot.

Als laatste benadrukken we nog de gunstige ligging van het plan ten opzichte van verschillende uitvalswegen (A58 en A261). Hoe fijn is het wanneer u ’s ochtends wakker wordt in een uw eigen stukje natuurgebied en u vanuit deze rustige omgeving in no-time onderweg bent naar uw werk!

Triborgh Gebiedsontwikkeling staat voor kwaliteit. Dat betekent een hoogwaardig afwerkingsniveau waarbij ook veel keuzemogelijkheden zijn.

Nieuwsberichten Remmers Bouwgroep:
28-11-2014: Start bouw
16-12-2014: Start bouw handeling 12-12-2014
24-04-2015: Koperskijkdag

 

Bekijk hier de bouw van Koolhoven Buiten in maart 2015:

Youtube

Bekijk hier de bouw van Koolhoven Buiten in Oktober 2015:

Koolhoven filmpje oktober

Foto’s koperskijkdag 23 april 2015:

Foto’s tijdens de bouw:

Artist impressies:

 

dongehof-logo1[1]

De Architect:

“Het idee dat je kunt wonen met een natuurgebied zowat in je achtertuin en het gemak van de grote uitvalswegen om de hoek maken deze locatie bijzonder gewild. Het is met recht een echte buitenkans!

Dongehof genoemd is omgeven door natuurgebied De Dongevallei welke aansluit op De Donge. Het is een verkeersluw en rustig deelgebied in Koolhoven Buiten en daardoor, wat ons betreft, het mooiste stukje Koolhoven Buiten.”