42 Appartementen Van Rossem Singel te Zaltbommel

Uniek wonen met uitzicht op historie Op de hoek van de Marten van Rossemsingel en de Johan de Wittstraat te Zaltbommel ontwikkelt AM een prachtig gebouw in een historische architectuur. In het gebouw, bestaande uit vier woonlagen en een half verdiepte parkeergarage, komen 42 appartementen in verschillende woningtypen en prijsklassen. Een deel van de woningen kijkt uit op het water en groen van de Buitengracht en het historisch centrum. In Zaltbommel waant u zich soms in vroegere tijden. In de dertiende eeuw was de stad een belangrijke handelsplek. Een wandeling door de binnenstad brengt u langs nog altijd kenmerkende elementen, zoals grachten, oude straatjes en resten van verdedigingswerken.

 

Voorzieningen op afstand

De gezellige binnenstad met terrasjes en restaurantjes is op loopafstand, net als de winkels en de overige voorzieningen. Ook voor sportieve en culturele activiteiten kunt u in Zaltbommel uitstekend terecht. Wie buiten de stad moet zijn, zit in een mum van tijd op de snelwegen A15 en A2 of maakt gebruik van het station, met directe treinverbindingen naar Den Bosch en Utrecht.

 

Laat u inspireren en meldt u aan als belangstellende via: www.vanrossemsingel.nl. Door de architectuur van de gevels en het materiaalgebruik krijgt het gebouw een statige uitstraling. De entreehal bevindt zich aan de Johan de Wittstraat en komt uit op een centrale hal met trappenhuis en lift. Onder het gebouw ligt een half verdiepte (afgesloten) parkeergarage, met voor elke woning een eigen parkeerplaats en een berging. de woningen kennen verschillende oppervlakten en indelingsvarianten. Bovendien is er volop mogelijkheid voor het realiseren van individuele woonwensen.

 

Vroegere tijden

De vestingmuren van Zaltbommel bewaken een rijke historie. De Gelderse vestingstad in het midden van Nederland kent vele verhalen. De stompe toren van de Sint Maartenskerk geeft de stad aan de Waal een karakteristiek beeld.