18 Woningen Contreie, Kijk! te Oosterhout

Het échte leven

Een heerlijke plek, een plek die doet denken aan vroeger. Een plek waar kinderen nog ècht buiten kunnen spelen: in bomen klimmen, hutten bouwen. Zo’n plek is de Contreie in Oosterhout. Geen mooie praatjes en valse beloftes. Goede woningen naar uw persoonlijke wens in een authentiek landschap. In het bruisend hart van het Brabantse land, waar het leven nog ècht wordt geleefd.

De nieuwe woonwijk kenmerkt zich vooral door zijn ideale ligging aan de landelijke westrand van Oosterhout. Dit sluitstuk van stadsdeel Vrachelen heeft een blijvend uitzicht op het typisch Brabantse land: uitgestrekte landbouwgronden, bossen en in de verte het kerkdorp Den Hout. In de Contreie komt u ècht thuis. De ligging aan de eeuwenoude Vrachelsestraat, met zijn monumentale boerderijen, brengt u terug in de tijd. En toch liggen de uitstekende voorzieningen van de gezellige stad Oosterhout binnen handbereik. U bent ook zo bij de snelwegen naar Den Bosch, Breda, Roosendaal, Utrecht, Rotterdam en Antwerpen.

Wonen met een eigen gezicht

Om aan verschillende woonwensen tegemoet te komen worden er veel keuzemogelijkheden geboden. Kopers kiezen zelf de indeling, de gevel en de kleur. Keuzevrijheid staat dus centraal bij deze woningen. Hierdoor zullen toekomstige bewoners zich gelijk thuis voelen in hun nieuwe woning.

In de eerste fase van de Contreie, Kijk! bouwt Bouwbedrijf Remmers 18 woningen voor verschillende doelgroepen. De woningen worden door de Stichting Thuisvester verhuurd, verkocht aan starters met de mogelijkheid voor een starterslening of verkocht in de vrije sector.

Project informatie website Thuisvester

Verkoopbrochure Kijk! Contreie