Overeenkomst Woon- en zorgcomplex Haarensteyn ondertekend

07-11-2014

Op donderdag 6 november is de aannemingsovereenkomst voor de nieuwbouw van complex Haarensteyn getekend.

Bestuurders Peter Blankenstein van Woon- en Zorgstichting ’t Heem, Aart Jan Gorter van wooncorporatie Woonveste, Peter Picavet en Pieter Remmers van Remmers Bouwgroep ondertekenden de overeenkomst. De nieuw te bouwen locatie zal bestaan uit 63 woonappartementen en 34 zorgappartementen. De bouw start naar verwachting half november 2014.

Over Haarensteyn
Woon- en zorgcomplex Haarensteyn, een ontwerp van Marquart Architecten, wordt door het Heem en Woonveste gezamenlijk gerealiseerd. Op de begane grond komen 34 zorgappartementen met ondersteunende ruimten zoals huiskamers voor bewoners met dementie. De 63 woonappartementen bevinden zich op de verdiepingen en hebben een grootte vanaf circa 77 m2. Deze appartementen zijn bedoeld voor mensen vanaf 55 jaar. Aan het pleintje, naast de kapel, komt een centrale ontmoetingsruimte.

Het complex wordt gebouwd op de voormalige locatie van het zorgcentrum en de aanleunwoningen aan de Kerkstraat / Haarensteijnstraat en André Vissersstraat te Haaren. De oplevering is naar verwachting medio 2016.

Ondertekening contract Haarensteyn

Ondertekening contract Haarensteyn