Oplevering 24 koopwoningen Dongehof in Koolhoven!

Fase IV van project Dongehof in de Reeshof is opgeleverd! In opdracht van Triborgh gebiedsontwikkeling hebben wij deze mooie 24 twee-onder-één-kap woningen gerealiseerd. Inmiddels zijn er 18 van de 24 woningen opgeleverd.

Koolhoven buiten is een geheel nieuwe woonwijk aan de westrand van Tilburg. De Donge stroomt midden door Koolhoven Buiten waardoor twee woongebieden ontstaan; een westelijk en oostelijk plangebied. Dongehof is één van de drie deelplannen in het westelijk plangebied van Koolhoven Buiten.
Het idee dat je woont in het natuurgebied De Dongevallei maakt deze locatie zo bijzonder. Er is veel groen, rust en ruimte gecreëerd. 

Alle woningtypen zijn ruime en lichte woningen die vernoemd zijn naar de natuurlijke omgeving.  De ‘’Klaproos’’ kenmerkt zich door haar trotste uitstraling, en de ”Ranonkel” is een ruime en lichte woning met langskap. De woningen zijn gerealiseerd op kavels van 235 m2 tot 260 m2.

Om de bouwsnelheid te vergroten is de bouw onderverdeeld in 4 batches. Dit met een LEAN planning waardoor de bouw exact volgens planning gereed is. Daarnaast hebben we woningen energielabel A gekregen. Zo dragen ook wij bij aan een beter milieu.

Wij wensen iedereen veel woonplezier toe in dit prachtige gebied!