Officiële opening van de nieuwe huisvesting van ATD Machinery

31-03-2015

Met veel enthousiasme en een volle zaal heeft vrijdag 27 maart jl. de officiële opening van de nieuwe huisvesting van ATD Machinery plaatsgevonden.
ATD Machinery is producent van hoogwaardige machines ten behoeve van de tabaksindustrie. Samen met het bouwteam heeft Remmers het nieuwe ultra-moderne productiecomplex voor ATD op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert gerealiseerd.

Vol trots werden door de heren Wintermans en Heeren woorden van dank uitgesproken richting klanten, medewerkers, gemeente en het bouwteam. Hierna verrichte de burgemeester de officiële opening.

Tientallen leveranciers en bouwpartners leverden hun bijdrage aan het ultra-moderne productiecomplex waarin veel hoogwaardige materialen en veel verschillende details zijn verwerkt. Het lean bouwen bleek ook in dit project zeer gewenst. Het gebouw werd dan ook ruim binnen de gestelde bouwtijd gerealiseerd. Het prettig samenwerken en het soepele verloop van het gehele proces werd dan ook nadrukkelijk uitgesproken.
Namens het bouwteam is aan Managing Director Wim Heeren een mooi schilderij overhandigd.

foto

De huisvesting heeft een oppervlak van circa 3.900 m2 en een luchtdichtheidsklasse 3. Het is een overzichtelijk gebouw met veel daglicht. De afwerking is van hoge kwaliteit. De nieuwe opzet stelt ATD Machinery in staat haar dienstverlening de komende jaren verder uit te bouwen.

Wij wensen alle medewerkers veel werkplezier in het nieuwe pand.

ATD Machinery

ATD Machinery