Nieuws

Remmers mede sponsor van Warandeloop 2021 Tilburg

11 oktober 2021
  • Actueel

WArandeloop en remmers bouwgroep

Welkom bij ons prachtige familiebedrijf Remmers bouwgroep. Wij zijn opgericht in 1911 en zowel actief in de bouw als in de projectontwikkeling. In al die jaren dat we actief zijn moeten we ons eigenlijk continu aanpassen aan de markt. Aan de nieuwe wensen en behoeften van onze klanten en onze partners. Daarvoor is veel positieve energie nodig. Dat willen we samen met onze teams bereiken door mee te doen aan Warandeloop. Hardlopen is een een van mijn passies. Ik vind dan onder andere rust, nieuwe inzichten en daarnaast geeft het ook een fijne balans in mijn privé leven. Ik gun dit ook onze medewerkers en daarom doen wij samen mee aan de Warandeloop.

DE WARANDELOOP TILBURG

Wat zijn wij supertrots dat we als Remmers Bouwgroep dit fantastische sportieve evenement mogen ondersteunen. Doe je met ons mee? Meld je dan nu aan op www.warandeloop.nl. Super leuk!

De Warandeloop Tilburg is een driedaags internationaal hardloopevenement in Tilburg dat steeds in het weekend van de vierde zondag in november plaatsvindt. Het evenement kent ieder jaar zo’n 5.000 deelnemers en 6.000 toeschouwers. Het evenement vindt plaats in het Stadsbos 013 (Oude Warande) nabij Tilburg University.

remmers-bouwgroep-warandeloop-2021-tilburg-sponsor-01.jpg