vlaggoed.jpg
Algemeen, Actueel

Voorzorgsmaatregelen omtrent coronavirus (COVID-19)

18 maart 2020

Beste Lezer,

Het coronavirus (COVID-19) houdt ons allen bezig en vanuit maatschappelijk oogpunt proberen ook wij onze bijdrage te leveren door alle voorzorgsmaatregelen in acht te nemen. Hierbij volgen wij uiteraard de richtlijnen van de overheid en het RIVM. De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers staat hierbij voorop!

Op onze bouwplaatsen zijn diverse maatregelen genomen om ieders gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen. Voor onze kantoormedewerkers is thuiswerken momenteel de norm! Meetings en vergaderingen worden waar mogelijk vervangen door videoconferenties/ skype etc.

Ons kantoor is open en telefonisch zijn wij nog steeds bereikbaar. U kunt ons gewoon bereiken via de reguliere kanalen. Het kan natuurlijk wel voorkomen dat u een collega van ons niet direct te pakken krijgt. Als dit aan de orde is kunt u altijd een terugbel verzoek mailen naar info@remmersbouwgroep.nl. Wij zorgen ervoor dat u dan zo snel mogelijk wordt teruggebeld.

Wij doen er alles aan om onze bedrijfsprocessen en dienstverlening door te laten gaan op het niveau zoals u van ons gewend bent. We merken dat onze klanten, partners en onderaannemers er ook alles aan doen om hun bedrijfsvoering op een constructieve manier door laten gaan. Wij spreken onze waardering uit naar iedereen die zijn best doet in deze bijzondere tijd. Samen komen wij deze crises door en hopen wij u spoedig onder veel betere omstandigheden te mogen ontvangen op zowel ons kantoor als onze bouwplaatsen.

Met vriendelijke groet,

Namens alle collega’s van Remmers Bouwgroep,

Peter Picavet
Algemeen Directeur

René de Ridder
Financieel Directeur