rachel-remmers-schwarcfuter.-Acr812733509631361275614.jpg
Algemeen, Actueel

Rachel Remmers-Schwarcfuter

12 november 2021

Vol leedwezen geven wij kennis van het overlijden van mevrouw Rachel Remmers-Schwarcfuter. Na een kort ziekbed is zij 11 november 2021 op 71 jarige leeftijd overleden.

Gedurende vele jaren was Rachel de sterke vrouw naast haar man Alphons die als directeur-groot aandeelhouder het gezicht was van de Remmers Bouwgroep. Uit hun huwelijk zijn twee kinderen geboren; Antoinette en Pieter, die beiden hun weg hebben gevonden in dit prachtige familie bedrijf.

Na het overlijden van vader werd de rol van moeder misschien wel nog belangrijker als verbindende factor binnen de familie. Deze rol was Rachel ook op het lijf geschreven.

Haar kinderen en kleinkinderen waren haar zeer dierbaar, en ze genoot tot op het laatste moment van hun aanwezigheid en aandacht.

Rachel blijft in onze herinnering als opgewekt en zorgzaam, altijd oprecht geïnteresseerd in de mensen om haar heen. Bij alle belangrijke momenten in het jaar die het bedrijf kende, was zij bovendien altijd aanwezig en onderschreef daarmee nadrukkelijk de sterk aanwezige familie binding met ons bedrijf.

Haar overlijden betekent een groot verlies en gemis voor Antoinette en Pieter, hun kinderen en naasten, en wij wensen hen daarom veel sterkte hierbij.

Directie en medewerkers
Remmers Bouwgroep

R. (Rachel) Remmers – Schwarcfuter
* 18 augustus 1950 - † 11 november 2021