saf-01x.jpg
Actueel, Bedrijfshuisvesting

Overeenkomst voor realisatie nieuwbouw President Safety te Oud Gastel getekend!

11 februari 2021

9 februari 2021 heeft President Safety het contract getekend met Conferm Powered by Remmers Bouwgroep voor de nieuwbouw van een warehouse met kantoor en showroom in Oud Gastel.
De nieuwe huisvesting wordt gerealiseerd op bedrijventerrein Borchwerf II en ligt op de grens van gemeente Roosendaal.

President Safety is een snelgroeiende groothandel in persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's). Het vijfjarige bedrijf dankt zijn spectaculaire groei voornamelijk aan de toewijding van haar – inmiddels - 16 medewerkers, die gezamenlijk goed zijn voor meer dan 250 jaar PBM-ervaring. Daarnaast is President Safety een betrouwbare partner voor haar opdrachtgevers in de handelskanalen.

Eerder zette Rolf Kruiniger (Directeur-eigenaar van President Safety) ook al een handtekening onder een samenwerking met de Remmers Bouwgroep. In 2010 realiseerde Remmers Bouwgroep voor een voormalige werkmaatschappij van Kruiniger een warehouse van 18.000² in Bergen op Zoom.

De logistieke activiteiten van President Safety worden nu nog uitgevoerd vanuit verschillende locaties. Deze worden samengevoegd in het nieuwe centrale warehouse. Ook een showroom zal hier in de toekomst gevestigd zijn. Het hoofdkantoor in Spijkenisse, ook met showroom, blijft uiteraard ook bestaan.

Conferm is verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie. De nieuwbouw omvat ruim 5.300m² warehouse met mezzanine en 350m² kantoor (inclusief showroom). Conferm start halverwege het tweede kwartaal 2021 met de realisatie. Medio november 2021 is de eerste oplevering gepland. De inbouw van het warehouse gaat dan ook van start. De eindoplevering staat gepland voor eind 2021.