Nieuws

Het onderscheidend vermogen van Remmers Bouwgroep

20 juli 2021
  • Algemeen

Wij realiseren goede en mooie gebouwen, maar bovenal bedenken en creëren we de beste plek om te wonen, werken en leven.

Remmers Bouwgroep creëert plekken waar mensen willen wonen, werken en leven. Dat is waar keer op keer onze uitdaging begint. Het gaat ons dan ook niet alleen om het gebouw zelf, maar juist om het proces dat met klanten wordt doorlopen. Als ontwerpende bouwer staan we voor waarde, creatie en het overtreffen van de klantverwachtingen! Daarbij zoeken we nadrukkelijk het gesprek met zowel de klant als de gebruiker. Om te weten wat hen beweegt en bezig houdt, wat hun ambities zijn en hoe zij die kunnen verwezenlijken.

Remmers Bouwgroep is een partner die opdrachtgevers bijstaat in elke fase van het proces: van plan tot en met oplevering. Met architecten in huis, bouwers, planners en al die andere specialisten die nodig zijn voor het bedenken, bouwen en onderhouden van een succesvol gebouw. Steeds is daarbij de leidraad om modern denken te combineren met beproefde kwaliteit. Daar ligt ons onderscheidende vermogen.

Wij werken met de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op o.a. het gebied van duurzaamheid, circulariteit en hedendaagse technieken en deze brengen we zo veel mogelijk in praktijk. Als 110-jarig familiebedrijf uit Tilburg heeft Remmers Bouwgroep veel ervaring opgedaan in allerlei aspecten en methoden van bouwen en zo zijn wij ook klaar voor een duurzame toekomst. Samen maken we het verschil.

We helpen u graag stap voor stap op weg bij het realiseren van uw toekomstige huisvestingsbehoefte.

remmers-bouwgroep-onderscheidend-vermogen.jpg