In memoriam

21 mei 2019

Met groot verdriet hebben wij kennisgenomen van het overlijden van de heer Alphons Remmers na een kort ziekbed op 75-jarige leeftijd op 17 mei jongstleden.

Alphons heeft vanaf zijn aantreden in juli 1980 tot zijn formele afscheid in 2008, als vertegenwoordiger van de derde generatie, leidinggegeven aan ons familiebedrijf.

Onder zijn leiding is Remmers uitgegroeid van kleinschalig lokaal bedrijf tot de landelijk opererende bouwgroep in zijn huidige vorm.

Met zijn visie en inzet wist Alphons het vertrouwen te winnen van onze opdrachtgevers en bouwde hij met velen van hen een jarenlange relatie op, gebaseerd op respect en vertrouwen. Warme relaties, die ook na zijn actieve loopbaan altijd zijn blijven bestaan.

Alphons was niet alleen een ondernemer pur sang maar hij was vooral ook een mensen-mens. Het wel en wee van alle medewerkers ging hem zeer na aan het hart. Niet alleen tijdens zijn actieve werkzame periode maar ook in de jaren daarna. Altijd bereid tot een praatje en altijd oprecht geïnteresseerd in “zijn” mensen.

Zijn betrokkenheid bleek ook uit het feit dat Alphons steeds het bedrijf is blijven bezoeken. Hij gaf de opvolgende generatie de ruimte, maar wilde graag op de hoogte blijven en volgde alle ontwikkelingen nauwlettend. En, zoals we Alphons kennen, was hij daarbij niet alleen zeer betrokken maar schroomde ook niet om zijn mening te geven. Zijn adviezen hebben we graag ter harte genomen en zullen we zeker gaan missen.

Wij wensen zijn vrouw Rachel, kinderen Pieter en Antoinette en alle overige familieleden veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

Directie en medewerkers Remmers Bouwgroep

A.P.H.A. (Alphons) Remmers
* 16 juli 1943 17 mei 2019