Caapsehoek-shotwil-03.jpg
Actueel, Woon & Zorg

Hoogste punt Caapse Hoek bereikt!

24 april 2019

Aan de Onacklaan in Capelle aan den IJssel realiseren wij in samenwerking met Burgtbouw uit Deurne het nieuwe woongebouw bestaande uit 48 appartementen en een stallingsgarage. Ontwikkelaar van het woongebouw is het Rotterdamse bureau Studio ZE BV. Het ontwerp voor het woongebouw is gemaakt door “zaak van NN”, de constructie is uitgewerkt door Constructie Adviesbureau S3.

Het appartementengebouw bestaat uit een begane grond waarop de individuele bergingen, fietsenstallingen en stallingsgarage is gelegen. Daarboven bevinden zich zes woonlagen, elk met 8 appartementen. De metselwerkgevel wordt gekenmerkt door een lichte steen en antraciet kleurige verdiepingshoge kozijnen waardoor er veel lichtinval is in de appartementen. Alle appartementen beschikken over een ruim balkon. De appartementen zijn allen bestemd voor de verhuur.

Onder het genot van een hapje & drankje hebben wij het hoogste punt van de nieuwbouw gevierd. Met collega's en alle betrokkenen konden we de hoogste verdieping betreden om vervolgens feestelijk de vloer te storten. Een speciaal moment en een mooie mijlpaal!