20200713_170131_resized_2.jpg
Algemeen, Actueel, Sport & Onderwijs

Gymworld wint Gemma Smid Architectuur publieksprijs!

14 september 2020

Gymworld Zoetermeer heeft de Gemma Smid Architectuur publieksprijs gewonnen!

De prijs werd dit jaar voor de achtste keer uitgereikt door wethouder Robin Paalvast tijdens de Dag van de Architectuur op 12 september 2020. Er waren zes gebouwen genomineerd en er werden twee prijzen uitgereikt, de vakjuryprijs en publieksprijs.

Gymworld Zoetermeer heeft de publieksprijs in ontvangst mogen nemen!
Het publiek heeft massaal gestemd en het sportcomplex benoemd tot winnaar. We zijn trots dat Gymworld één van deze twee prijzen in ontvangst heeft mogen nemen.

Gymworld is het nieuw onderkomen voor de turnsport. Gymnastiek ProPatria en CGV worden de grootste gebruikers van deze nieuwe accommodatie aan de Amerikaweg. Omdat Gymworld fungeert als poort van Zoetermeer heeft het een aansprekende uitstraling. Er is veel aandacht besteed aan het ontwerp met een sprekend resultaat. Zoetermeer wilt zich meer profileren als sportstad, dit bijzondere sportcomplex past bij deze wens.

We willen Gemeente Zoetermeer, VenhoevenCS Artchitecture+urbanism, Ingenieursbureau Verhoeven en Leenders bv en alle betrokken onderaannemers en leveranciers bedanken voor de fijne samenwerking!