Waterkant-19-02-15-04-compressor.jpg
Actueel, Woon & Zorg

All electric woontoren schittert aan de Waterkant!

15 februari 2019

Aan deze fantastische plek aan de waterkant in de Piushaven realiseren wij de eerste 'all electric' woontoren van Tilburg. De karakteristieke nieuwbouw en de perfecte ligging t.o.v. het centrum, voorzieningen en de uitvalswegen maken dit gebied binnen Tilburg een begrip. Onder het motto ‘’Piushaven, levend podium van Tilburg’’ transformeert het gebied Piushaven van een voormalige industriele haven, naar een veelzijdig en levendig woonwerkgebied met als grote kracht het water. Zo kunnen de bewoners zelf lekker het water op… om varend of dobberend van het Tilburgse water te genieten!

Verdeeld over 13 verdiepingen komt er een grote verscheidenheid aan appartementen met een balkon of loggia met balkon, prachtig uitzicht en een privé parkeerplaats in de kelder. De afmetingen van de appartementen variëren van 90 m² en 180 m². Onder de kelder, tussen de paalfunderignen, zijn een dertigtal diepe bronnen geboord ten behoeve voor de warmte-koudeopslag installatie.

Deze week hebben we de wanden gestort op de derde verdieping. Volgende week starten we met de 4e verdieping. Zo gaan we iedere 10 dagen één verdieping omhoog. Bekijk hieronder de voortgangsbeelden.