Nieuwbouw Hoofdkantoor & Bedrijfshal Verbo B.V. in Tilburg

In samenwerking met Verbo B.V. hebben wij, Remmers Bouwgroep, een overeenkomst gesloten om het nieuwe hoofdkantoor & bedrijfshal aan de Jules de Beerstraat in Tilburg te realiseren. De nieuwbouw bestaat uit ± 1.750 m² bedrijfshal, de constructie en de buitenwanden worden in prefab beton uitgevoerd, hierdoor is de bedrijfshal volledig brandwerend. Het kantoor van ± 650 m² is voorzien van een markant kader wat de verschillende functies verbindt, de entree wordt benadrukt door een naar voor geschoven volume en om de kavel zo efficiënt mogelijk te benutten is er gekozen om de kantoren over de loadingdocks te projecteren.

Verbo B.V. is gespecialiseerd in het ontzorgen van de afvalstromen van papierproducten van gelamineerd papier, men houdt zich bezig met de productie van, en handel in producten voor de bouw,- en schildersgroothandel. Met de nieuwbouw wil Verbo B.V. de ingezette koers doorontwikkelen om zo hun groeiambities te realiseren.

Het bouwteam bestaat naast Verbo B.V. & Remmers Bouwgroep uit JYB Architecten te Waalwijk die verantwoordelijk zijn voor het volledige ontwerp en Pieters Bouwtechniek te Haarlem die hun expertise inbrengen op constructief gebied.

Als team zijn we inmiddels gestart met de voorbereiding van de bouwwerkzaamheden. De oplevering en in gebruik name van de nieuwbouw is gepland voor oktober 2017.

Wij danken ‘VERBO B.V.’ voor het vertrouwen in ‘REMMERS BOUWGROEP’.