Nieuwbouw Hoofdkantoor & ADR-opslag Marine Care in Rotterdam

In samenwerking met Marine Care BV hebben wij, Remmers Bouwgroep, een overeenkomst gesloten om het nieuwe hoofdkantoor & ADR-opslag aan de Oude Maasweg in de Botlek te realiseren. De nieuwbouw bestaat uit ± 2.300 m² bedrijfshal, die deels geschikt is voor de opslag van ADR goederen (PGS 15) en ingericht is met een laboratorium. Het kantoor van ± 1.000 m² is voorzien van een markant overstek met kantinefunctie en een overzicht op het laad/los gedeelte.

Marine Care BV is een wereldwijde leverancier van voorverpakte reinigings- en onderhoudschemicaliën voor de internationale scheepvaart en offshore. Met de nieuwbouw wil Marine Care de ingezette koers doorontwikkelen om zo hun groeiambities te realiseren.

Het bouwteam bestaat naast Marine Care BV & Remmers Bouwgroep uit HDK Architecten te Rotterdam die verantwoordelijk zijn voor het volledige ontwerp en Ingenieursbureau Bartels te Utrecht die hun expertise inbrengen op constructief gebied.

Als team zijn we inmiddels gestart met de voorbereiding van de bouwwerkzaamheden. De oplevering en in gebruik name van de nieuwbouw is gepland voor oktober 2017.

Wij danken ‘MARINE CARE’ voor het vertrouwen in ‘REMMERS BOUWGROEP’.

nieuwbouw-marinecare