CONFERM

Uw ideale werkplek bestaat!

U bent op zoek naar het laten ontwerpen van nieuwe bedrijfshuisvesting? Naar een bedrijfsgebouw dat geheel voldoet aan alle eisen die alle gebruikers van zo’n gebouw er aan stellen? De bedrijshuisvestings-tak van Remmers Bouwgroep is u graag van dienst met het ontwerp en de realisatie van uw wensen. Turnkey opgeleverd, in betonbouw of staalbouw óf een combinatie daarvan. Conferm werkt met alle materialen als het gaat om effectieve, innovatieve bedrijfshuisvesting. Vooral die combinatie zorgt voor verrassende resultaten. Wat dacht u van een bedrijfsgebouw in beton/staal afgewerkt met hout en glas? Of andere materialen die duurzaam zijn, aandacht vragen en krijgen én zorgen voor een werkplek die ideaal is? Conferm is specialist in zulke projecten.

Bedrijfshuisvesting door uw Design en Build bouwer
Binnen de Remmers Bouwgroep staat het label Conferm voor inspiratie, advies, ontwerp en realisatie van alle soorten bedrijfshuisvesting. Het is onze manier van doen om u hierbij te betrekken en ervoor te zorgen dat u enthousiast wordt van de mogelijkheden die wij u voorstellen. Dat vinden wij het mooiste om te doen: onze klanten ervan overtuigen dat er voor een vooraf afgesproken budget een prachtig, doelmatig en zeer doordacht concept daadwerkelijk gebouwd kan worden. Onze drijfveer is daarbij steeds om een ideale werkplek te creëren voor de mensen die daar hun werk moeten doen. Moeten doen..? Graag wíllen doen!

Raymond van Delden
Raymond van Delden, Sales Engineer
''Wij creëren uw ideale werkplek''

Uw bedrijfshuisvesting is onze uitdaging
Om uw bedrijfsgebouw optimaal te laten renderen werken wij samen met betrouwbare partners. Daarbij streven wij naar compleetheid in ons ontwerp en onze adviezen. Bovendien zult u bij Conferm van Remmers Bouwgroep altijd mogen rekenen op gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en een economische haalbaarheid met een aantrekkelijke beleggingswaarde. En we zouden het haast vergeten… duurzaamheid! Want daar bouwt u toch voor: de toekomst.

Bedrijfshuisvesting volgens og PGS 15 en voor AGF
Al onze gebouwen zijn onderhoudsarm. Onze niche markten zijn onder andere: opslag van gevaarlijke stoffen og PGS 15 en AGF (Food). Onze specialiteit is het bouwen in prefab beton en het bouwen van hybride-bouw in de aantrekkelijke combinatie van staal, beton en hout. Daarin zijn echt prachtige resultaten te behalen voor een alleszins redelijk budget. Neem contact met ons op. Wij laten u graag versteld staan.

Design & Build

Referentieprojecten

''Ambities waarmaken in een bedrijfsgebouw dat u in alle opzichten ondersteunt''

Ontwerpende Bouwer

Ons doel: een zo compleet mogelijk gebouw, dat optimaal bijdraagt aan uw bedrijfsactiviteiten. Nu en in de toekomst, zodat uw nieuwbouw een waardevaste investering blijft.

CONFERM.NL
Opgeleverd

Logistic Excellence Tilburg

Bedrijfshuisvesting
Het circa 36.500 m2 grote distributiecentrum is op eigen grondpositie gerealiseerd.
Bekijk project
Opgeleverd

Diffutherm

Bedrijfshuisvesting
Productieplant van coatings, lijmen en afdichtingen.
Bekijk project
Opgeleverd

AVA Quality Cooling

Bedrijfshuisvesting
De nieuwbouw bestaat uit ±6.330m² bedrijfshal die volledig wordt bewaakt met een ESFR sprinkler. Als ontwerpende bouwer zijn wij verantwoordelijk voor de gehele turnkey realisatie.
Bekijk project

Afspraak maken?

U wilt uitbreiden, verhuizen of een nieuw bedrijf starten? Wat de reden voor uw nieuwbouwplannen ook is, Conferm zet haar kennis en ervaring in om samen met u te kijken naar wat er nodig is om uw ambities te realiseren. Laten we kennismaken!

Contact opnemen
Opgeleverd

Euroscoop Schiedam

Bouwen en coördineren van 11 bioscoopzalen, 4 horecagelegenheden, fitness faciliteiten en ruime parkeergelegenheid van Euroscoop.
Bekijk project
Opgeleverd

Royal Agio Cigars

Bedrijfshuisvesting
Duurzaam hoofdkantoor met productiehallen. Gecertificeerd met BREEAM 'Outstanding' en het pand ontving een BREEAM Award in Londen 2017.
Bekijk project
Opgeleverd

Marine Care

Bedrijfshuisvesting
Aan de Oude Maasweg in de Botlek hebben wij het nieuwe hoofdkantoor & PGS opslag voor Marine Care gerealiseerd. De nieuwbouw bestaat uit ± 2.300 m² bedrijfshal, die deels geschikt is voor opslag van PGS 15 goederen en ingericht is met een laboratorium.
Bekijk project