Bedrijfshuisvesting

Uw ideale werkplek bestaat!

U bent op zoek naar nieuwe bedrijfshuisvesting? Naar een bedrijfsgebouw dat werkelijk helemaal naar uw wensen en eisen is gebouwd? Dan bent u nu aan het juiste adres. Remmers realiseert state-of-the-art projecten, turnkey opgeleverd en gerealiseerd in nauwe samenwerking met u als opdrachtgever, architecten, designers en collega-specialisten op het gebied van bouwtechniek en -technologie. Het begint met uw wensen en ideeën, ons team van designers en bouwers en… een leeg vel papier. Dat is het startpunt. We beginnen letterlijk met niets en gaan dan samen bedenken wat u precies wilt en adviseren u over alle zaken rond een perfecte uitvoering. Alleen zo krijgt u de huisvesting waar u écht gelukkig van wordt en tot ver in de toekomst plezier en rendement aan zult beleven.

Verassende resultaten
Remmers bouwt in beton, staal óf een combinatie daarvan. Remmers werkt met alle materialen als het gaat om effectieve, innovatieve bedrijfshuisvesting. Vooral deze combinaties zorgen voor verrassende resultaten. Wat dacht u van een bedrijfsgebouw in beton/staal afgewerkt met hout en glas? Of andere materialen die duurzaam zijn, aandacht vragen en krijgen én zorgen voor een werkplek die ideaal is? Remmers is specialist in zulke projecten. Geïnteresseerd? We beschikken over een indrukwekkend portfolio van gerealiseerde projecten in zeer uiteenlopende bedrijfstakken. Bij Remmers mag u altijd rekenen op gebruiksvriendelijkheid een economische haalbaarheid met een aantrekkelijke beleggingswaarde. En we zouden het haast vergeten… duurzaamheid! Want daar bouwt u toch voor: de toekomst.

Job Kuijpers
Job Kuijpers , Commercieel manager
"Wij creëren uw ideale werkplek"

Bedrijfshuisvesting door uw Design en Build bouwer
Binnen de Remmers Bouwgroep staat het marktvenster bedrijfshuisvesting voor inspiratie, advies, ontwerp en realisatie van alle soorten bedrijfshuisvesting. Het is onze manier van doen om u hierbij te betrekken en ervoor te zorgen dat u enthousiast wordt van de mogelijkheden die wij u voorstellen. Dit vinden wij het mooiste om te doen: onze klanten ervan overtuigen dat er voor een vooraf afgesproken budget een prachtig, doelmatig en zeer doordacht concept daadwerkelijk gebouwd kan worden. En omdat wij vanaf een leeg vel papier vertrekken is het mogelijk om werkelijk overal rekening mee te houden. Denk daarbij aan het integreren van alle installaties in uw pand. Hoe gaat u ventileren, verwarmen en koelen? Door te kiezen voor integrale bouwoplossingen krijgt u niet alleen een mooier, geavanceerder en technologisch hoogstaand gebouw, maar creëren we vooral een ideale werkplek voor de mensen die daar hun werk moeten doen. Moeten doen..? Graag wíllen doen!

Bedrijfshuisvesting volgens og PGS 15 en voor AGF
Al onze gebouwen zijn onderhoudsarm. Onze niche markten zijn onder andere: opslag van gevaarlijke stoffen og PGS 15 en AGF (Food). Remmers heeft alle disciplines in huis voor het bouwen in aantrekkelijke combinaties van staal, beton en hout (hybride-bouw). Daarin zijn echt prachtige resultaten te behalen voor een alleszins redelijk budget. Neem contact met ons op. Wij laten u graag versteld staan.

Design & Build

Referentieprojecten

''Ambities waarmaken in een bedrijfsgebouw dat u in alle opzichten ondersteunt''

Ontwerpende Bouwer

Ons doel: een zo compleet mogelijk gebouw, dat optimaal bijdraagt aan uw bedrijfsactiviteiten. Nu en in de toekomst, zodat uw nieuwbouw een waardevaste investering blijft.

Opgeleverd

Logistic Excellence Tilburg

Bedrijfshuisvesting
Het circa 36.500 m2 grote distributiecentrum is op eigen grondpositie gerealiseerd.
Bekijk project
Opgeleverd

Rotterdam Polymer Hub

De Rotterdam Polymer Hub (RPH) is het eerste logistieke knooppunt in de Rotterdamse haven dat speciaal gewijd is aan polymeren. Het idee is ontstaan met het oog op de groeiende importstromen vanuit het Midden-Oosten en de Verenigde Staten.
Bekijk project
Uitvoering

DC Brakman

De nieuwbouw wordt gerealiseerd op de voormalige locatie van Heijmans Infra aan Brakman 50 in Tilburg op industrieterrein Vossenberg.
Bekijk project

Afspraak maken?

U wilt uitbreiden, verhuizen of een nieuw bedrijf starten? Wat de reden voor uw nieuwbouwplannen ook is, Conferm zet haar kennis en ervaring in om samen met u te kijken naar wat er nodig is om uw ambities te realiseren. Laten we kennismaken!

Contact opnemen
Opgeleverd

Euroscoop Schiedam

Bouwen en coördineren van 11 bioscoopzalen, 4 horecagelegenheden, fitness faciliteiten en ruime parkeergelegenheid van Euroscoop.
Bekijk project
Opgeleverd

Royal Agio Cigars

Bedrijfshuisvesting
Duurzaam hoofdkantoor met productiehallen. Gecertificeerd met BREEAM 'Outstanding' en het pand ontving een BREEAM Award in Londen 2017.
Bekijk project
Opgeleverd

Marine Care

Bedrijfshuisvesting
Aan de Oude Maasweg in de Botlek hebben wij het nieuwe hoofdkantoor & PGS opslag voor Marine Care gerealiseerd. De nieuwbouw bestaat uit ± 2.300 m² bedrijfshal, die deels geschikt is voor opslag van PGS 15 goederen en ingericht is met een laboratorium.
Bekijk project