GreenCore deelnemer aan de Hoogspringers Tilburg

22-08-2014

GreenCore is een keten-geïntegreerd samenwerkingsverband tussen diverse Tilburgse ondernemingen, te weten Bouwbedrijf Remmers, Alphons Coolen Bouw, Sunburst en De Vierde Toren, dat zich richt op de integrale verduurzaming van woningen en gebouwen.
GreenCore ondersteunt het hoofddoel van de missie van De Stroomversnelling: het energie neutraal maken en verduurzamen van de bestaande woningvoorraad.

De Hoogspringers zijn samenwerkende woningbouwcorporaties, gemeenten en bouwpartijen die zien dat renoveren naar Nul op de Meter woningen een oplossing is voor een duurzame woningvoorraad en een toekomstbestendige corporatie.
De vier Hoogspringer steden (Tilburg, Amersfoort, Utrecht en Groningen) zien in dat door samenwerking tussen gemeente, corporaties en bouwers, verantwoord mooie renovatieprojecten en woningen kunnen worden opgeleverd. Dit vereist echter wel een proces van ingrijpende innovatie. Het initiatief Hoogspringers helpt gemeenten en corporaties hierbij door onder meer haar kennis en netwerk te delen en procesbegeleiding aan te bieden.

Voor de laatste Hoogspringersbijeenkomst in Houten is een promotiefilmpje gemaakt waarin onder andere door Toin Meeuwsen als woordvoerder van GreenCore de ideeën van de GreenCore binnen de Hoogspringers nader worden toegelicht.
Klik hier voor de promotiefilm op You Tube

Meer informatie over GreenCore en De Hoogspringers vind u op:
www.green-core.nl
www.energiesprong.nl/hoogspringers

Logo Greencore