Service & Onderhoud

Team Service & Onderhoud voert alle soorten projecten uit op kleinere schaal. Of het nu gaat om nieuwbouw van bedrijven of instellingen, verbouw, reparatie of renovatie. U profiteert hierbij van de zekerheid van een groot bedrijf in combinatie met de korte lijnen en de flexibiliteit van een kleiner bedrijf. Bij vele opdrachtgevers zijn wij dan ook 'kind aan huis'.

MJOP: uw garantie op betaalbaar onderhoud
Goed onderhoud zorgt voor de blijvende waarde van uw investering. Bovendien zorgt het voor overzicht in werkzaamheden en kosten. Tegelijk blijft u bij regelmatig onderhoud op de hoogte van de staat van het gebouw. Al deze factoren zorgen voor het beheersen van de kosten om uw investering in topstaat te houden.

MJOP voor alle gebouwen
Een MJOP door Remmers Bouwgroep betekent een meerjarenonderhoudsplan voor alle soorten van gebouwen. Dat kunnen wij u beloven omdat wij ervaring hebben in het bouwen en onderhouden van zeer veelsoortige projecten. Wij bieden een MJOP aan voor gebouwen in transformatie, bij renovatie en zelfs bij nieuwbouw. Door direct vanaf de oplevering het onderhoud in te plannen is, zo is onze ervaring, een aanmerkelijke besparing te behalen op de lange termijn. Dit is vooral interessant voor overheid, corporaties, beleggers en andere investeerders.

MJOP kent alleen voordelen
MJOP en de andere onderhoudsconcepten van Remmers Bouwgroep blinken uit in transparantie. U weet exact waar u aan toe bent en kunt beter financieel plannen op uw project(en). Naast dit overzicht biedt onderhoud door Remmers Bouwgroep nóg een belangrijk voordeel. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij ervoor instaan dat bewoning en bedrijfsprocessen zoveel mogelijk kunnen doorgaan tijdens het onderhoud. Bewoners en medewerkers ondervinden daardoor geen last van de werkzaamheden om zich heen. Overweegt u dus een MJOP? Betrek zeker Remmers Bouwgroep in uw offerte-shortlist!

Meerjaren Onderhoudsplan


Philip Kennedy
Philip Kennedy, Teamleider Service & Onderhoud
''Alles staat in het teken van tevreden klanten''
Algemeen, Actueel

Rachel Remmers-Schwarcfuter

Vol leedwezen geven wij kennis van het overlijden van mevrouw Rachel Remmers-Schwarcfuter. Na een kort ziekbed is zij 11 november 2021 op 71 jarige…

Lees nieuwsbericht

Inspireren | Creëren | Realiseren

Remmers Service & Onderhoud projecten

Blijven voldoen aan de vastgestelde eisen, en ervoor zorgen dat de kosten tijdens de gebruiksfase beperkt blijven.

Tevreden klanten

“Alles staat in het teken van tevreden klanten. Daar doen we alles aan.”

Contact opnemen
Opgeleverd

Renova showroom

Service & Onderhoud
Team Service en Onderhoud heeft in opdracht van Renova de verbouwing en uitbreiding van hun showroom in Breda gerealiseerd. Lees hier meer.
Bekijk project
Opgeleverd

Garcia Jeans

Service & Onderhoud
Uitbreiding van het hoofdkantoor van Garcia Jeans te Ablasserdam. Lees hier meer.
Bekijk project
Opgeleverd

Van Oursouw Visspecialiteiten & Traiteurzaak

Service & Onderhoud
Renovatie van Van Oursouw Visspecialiteiten & Traiteurzaak in Tilburg. Lees hier meer.
Bekijk project

Afspraak maken?

Benieuwd wat Remmers voor u zou kunnen betekenen? Laten we kennismaken!

Contact opnemen
Opgeleverd

Versteijnen Logistics

Service & Onderhoud
Aanpassingen aan het in 2011 gerealiseerde PGS-15 opslagruimte. Het betreft een prefab betonnen hal voorzien van een schuimblusinstallatie i.c.m. een sprinklerinstallatie. Lees hier meer.
Bekijk project
Opgeleverd

Fuji Film Manufacturing

Bedrijfshuisvesting
De komst van het Japanse foto- en filmbedrijf Fuji (begin jaren tachtig) naar Tilburg betekent een uitgelezen kans voor ons. Vóór Fuji telt Remmers als gevolg van de economische crisis 25 werknemers, erna 100. Lees hier meer.
Bekijk project
Opgeleverd

5 Woningen Riel

Service & Onderhoud
De royale maatvoering en de hoogwaardige materialen maken deze woningen erg bijzonder! Door een wisselend gevelbeeld, heeft elke twee kapper zijn eigen karakter. Lees hier meer.
Bekijk project