Remmers Projectontwikkeling

Projectontwikkeling van idee tot bouw. U zoekt een goede en betrouwbare projectontwikkelaar? Remmers Projectontwikkeling is u graag van dienst. Met een ervaring van meer dan 100 jaar kunnen wij u op verschillende manieren ondersteunen. Wij kunnen zelfstandig projecten ontwikkelen, vroegtijdig participeren in bouwteams of u helpen bij de conceptontwikkeling. De gerealiseerde projecten op deze pagina geven u een indruk van onze ervaring.

Projectontwikkeling vraagt om een solide & gedreven partner. Als zelfstandige en ambitieuze onderneming verzorgen wij het gehele ontwikkelproces. Van het eerste idee tot en met de start van de bouw kunnen wij voor u uitvoeren. Daarbij benutten wij de ervaring van onze collega’s van Remmers Bouwgroep. Dit overigens zonder verplichte winkelnering. Ook kunnen wij putten uit een uitgebreid netwerk voor eventuele aanvulling van kennis, inzichten en ervaring. Op deze manier willen wij een betrouwbare partner voor u zijn met oog voor uw belangen. Projectontwikkeling met veel ervaring.

Remmers Projectontwikkeling heeft ervaring met nieuwbouw op het gebied van wonen, logistiek, zorg, kantoren, bedrijfshuisvesting en bijvoorbeeld binnenstedelijke opgaven. Wij opereerden zowel risicodragend als in opdracht en werkten voor een breed scala aan opdrachtgevers. Denk aan woningcorporaties, gemeenten, collega marktpartijen, zorginstellingen, beleggers (zowel institutioneel als particulier). Wij horen vaak dat ons enthousiasme en ondernemerschap hen als opdrachtgever goed van pas kwamen. Bovendien zijn wij ambitieus, betrouwbaar en gedreven. Graag zijn wij uw solide en gedreven partner bij projectontwikkeling met als doel: samen de eindstreep halen, samen winnen! Neemt u contact met ons op?
Inspireren | Creëren | Realiseren

Projecten eigen ontwikkeling


Voorbereiding

DC Heieinde Tilburg

Remmers Projectontwikkeling

Dit nieuw te realiseren logistieke pand, wordt gebouwd op bedrijventerrein Vossenberg, op korte afstand gelegen van de nieuwe containerterminal (BTT) aan het Wilhelminakanaal.

Bekijk project
Opgeleverd

Woontoren Aan de Waterkant

Wonen & Zorg

Verdeeld over 13 verdiepingen komt er een grote verscheidenheid aan appartementen met een balkon of loggia met balkon, prachtig uitzicht en een privé parkeerplaats in de kelder. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Woningen en appartementen Muntelpoort

Wonen & Zorg

Nabij de gezellige binnenstad, op de hoek van Muntelbolwerk en de Graafseweg, heeft Remmers Projectontwikkeling een prachtig woongebouw in jaren ’30 stijl: Muntelpoort gerealiseerd. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Zuiderlicht Tilburg

Wonen & Zorg

Op de hoek Winkler Prinsstraat – Ringbaan Zuid hebben wij 30 appartementen gerealiseerd met balkon op het zuiden. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Glazen Boerderij

Remmers Projectontwikkeling

De gemeente Schijndel heeft op de meest prominente plek aan de markt een gebouw laten realiseren wat bijdraagt aan de kwaliteit en sfeer van het centrum. Lees hier meer.

Bekijk project