Procesmanagement

Het aansturen van een proces om te komen tot de juiste huisvesting is een taak die veel ervaring vraagt. De afdeling Procesmanagement van Remmers Projectontwikkeling is u graag van dienst. U mag rekenen op advies op zowel strategisch als operationeel niveau. Net wat ú wilt of nodig hebt. Neem contact op!

Procesmanagement vereist veel ervaring
Bij procesmanagement kan een foutje direct grote gevolgen hebben. Zeker als het gaat om processen rond vastgoed. Het is daarom belangrijk om dergelijke processen van het allereerste begin goed aan te sturen. Procesmanagement van Remmers Bouwgroep kan u daarbij behulpzaam zijn. In de vorm van ondersteuning of door het geheel voor u uitvoeren van het volledige proces.

Procesmanagement beantwoordt vragen
Bij procesmanagement ontstaan veel vragen die beantwoord moeten worden. Als het goed is, zorgen deze antwoorden voor een vlotte gang van zaken die het proces zo goed en efficiënt mogelijk laat verlopen. Het is goed om te weten dat wij in staat zijn om zelfs de vraag áchter de vraag te beantwoorden. Daarbij stellen wij steeds uw wensen, (bedrijfs)cultuur en werkprocessen centraal en is ons doel om die processen optimaal in te richten en aan te sturen. Zo zorgen wij voor een naadloze aansluiting tussen organisatie en vastgoed.

Pieter Remmers, Projectontwikkelaar
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak

Procesmanagement bij huisvestingsvraagstukken


Wij willen de vraag achter de vraag te beantwoorden. Uw behoefte, (bedrijfs)cultuur en werkprocessen centraal te stellen is waar het om draait. Op strategisch of operationeel vlak adviseren wij u.Wij hebben al vele malen organisaties begeleid in huisvestingsvraagstukken. Zij hebben kennis van diverse branches en ook de branche waarin u opereert zit daar ongetwijfeld bij. Ook zijn zij op de hoogte van relevante ontwikkelingen en kunnen zij putten uit een aanzienlijk netwerk op dit gebied. Concrete opgaven waarvoor u ons kunt benaderen:


- bepaling van uw huisvestingsbehoefte;- uitwerken van uw programma van eisen;
- op elkaar afstemmen van vraag en aanbod op zowel gebouw-als portefeuilleniveau;
- opstellen van een langetermijn-huisvestingsplan;
- opstellen van een businesscase voor uw nieuwe huisvesting.

logo_remmers_bouwgroep_white.svg

Inspireren | Creëren | Realiseren

Projecten eigen ontwikkeling

Voorbereiding

DC Heieinde Tilburg

Remmers Projectontwikkeling

Dit nieuw te realiseren logistieke pand, wordt gebouwd op bedrijventerrein Vossenberg, op korte afstand gelegen van de nieuwe containerterminal (BTT) aan het Wilhelminakanaal.

Bekijk project
Opgeleverd

Woontoren Aan de Waterkant

Wonen & Zorg

Verdeeld over 13 verdiepingen komt er een grote verscheidenheid aan appartementen met een balkon of loggia met balkon, prachtig uitzicht en een privé parkeerplaats in de kelder. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Woningen en appartementen Muntelpoort

Wonen & Zorg

Nabij de gezellige binnenstad, op de hoek van Muntelbolwerk en de Graafseweg, heeft Remmers Projectontwikkeling een prachtig woongebouw in jaren ’30 stijl: Muntelpoort gerealiseerd. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Zuiderlicht Tilburg

Wonen & Zorg

Op de hoek Winkler Prinsstraat – Ringbaan Zuid hebben wij 30 appartementen gerealiseerd met balkon op het zuiden. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Glazen Boerderij

Remmers Projectontwikkeling

De gemeente Schijndel heeft op de meest prominente plek aan de markt een gebouw laten realiseren wat bijdraagt aan de kwaliteit en sfeer van het centrum. Lees hier meer.

Bekijk project