Design

Samen met innovatieve architecten en/of ontwerpende partijen of middels onze eigen nieuwe Design (ontwerp)afdeling visualiseren wij de wensen van onze klanten. Dat biedt heel veel voordelen. De communicatielijnen zijn bijvoorbeeld erg kort. Daardoor kunnen we snel schakelen. Met elkaar, maar vooral ook met u als opdrachtgever. Of het nu gaat om een ontwerp op een kavelstudie, of het ontwerpen van uw nieuwe huisvesting, samen komen we snel tot een haalbaar en verantwoord ontwerp dat aan al uw wensen voldoet en dat daarnaast ook een prima prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Bij Remmers Bouwgroep is het dus niet: ik heb mijn eisen neergelegd, waar zal het ontwerpteam mee komen? Nee, vanaf het prille begin denkt u mee, praat u mee en stuurt u mede het proces. Zo komen we tot mooie, haalbare resultaten. U krijgt precies wat u wilt, binnen de afgesproken termijnen en binnen het overeengekomen budget.

Design en engineering: uw wensen staan centraal
Design en engineering, het zijn zaken die we bij Remmers Bouwgroep samen met onze opdrachtgevers oppakken. Het voordeel: al uw vragen kunnen direct worden voorgelegd aan onze specialisten. Alle informatie wordt in deze design- en engineeringfase vastgelegd in een 3D-informatiemodel door een BIM modelleur. In dit model zijn alle data die nodig zijn voor het ontwerpen, bouwen en beheren van het bouwwerk vastgelegd. Alle relevante informatie is op deze manier voor alle betrokkenen als bouwer, architect, installateurs, constructeurs en natuurlijk voor u als opdrachtgever beschikbaar Ook alle aspecten die een rol spelen rond duurzaamheid van gebouwen worden door onze BREEAM-experts direct duidelijk en inzichtelijk gemaakt. Zo krijgt u een helder beeld van de gevolgen van de diverse keuzes die in het proces worden gemaakt. Niet achteraf, niet halverwege, maar steeds gedurende hetproces van design en engineering waarin u zelf actief betrokken bent. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd of uw wensen vertaald kunnen worden naar een prachtig ontwerp?

Design uw ambities!

Jr. Architect Iris van Weersch

Mag ik mij even voorstellen?

Aangenaam, mijn naam is Iris van Weersch en ik ben sinds juni 2018 werkzaam op de Design en Engineering afdeling. Ontwerpen is mijn passie en dit is ook te zien in aan die liefde die ik in mijn gebouwen stop. Dit laat ook zien wie ik momenteel ben als ontwerper, namelijk een creatieve gedreven, vrolijke jonge vrouw die graag de Wereld een beetje mooier wil maken.

Tijdens mijn dubbele master architectuur en constructief ontwerpen aan de TU/e ben ik erachter gekomen dat als je vroegtijdig disciplines combineert dit nieuwe creatieve mogelijkheden biedt en ze elkaar kunnen versterken. Door vroeg in het ontwerpstadium een materiaal te kiezen kan er met dit materiaal ontworpen worden, zodat er efficiënte constructies ontstaan en een interessante architectonische vormentaal. Aanvullend heeft dit als voordeel dat er in het eindontwerp niet nog extra compromissen gemaakt moeten worden op constructief gebied.

Met dank aan vooruitstrevende technologieën wordt het scala mogelijkheden binnen de bouw steeds groter. Ik ben dan ook blij dat ik deel mag uitmaken van ons diverse team. Samen kunnen we meer disciplines combineren en vroegtijdig kijken naar wat nieuwe mogelijkheden zijn. Hierbij vind ik het dan ook erg belangrijk om te snappen waarom op een bepaalde manier gebouwd wordt en wat voor een effect een lijntje op papier nu daadwerkelijk op de bouwplaats heeft. Dus bent u opzoek naar een nieuw gebouw dan laat ik u graag zien wat alle diverse mogelijkheden zijn, zodat we samen tot de best passende oplossing kunnen komen.

logo_remmers_bouwgroep_white.svg


Inspireren | Creëren | Realiseren

Remmers Bouwgroep Referenties


Opgeleverd

AVA Quality Cooling

Bedrijfshuisvesting

De nieuwbouw bestaat uit ±6.330m² bedrijfshal die volledig wordt bewaakt met een ESFR sprinkler. Als ontwerpende bouwer zijn wij verantwoordelijk voor de gehele turnkey realisatie.

Bekijk project
Opgeleverd

Marine Care

Bedrijfshuisvesting

Aan de Oude Maasweg in de Botlek hebben wij het nieuwe hoofdkantoor & PGS opslag voor Marine Care gerealiseerd. De nieuwbouw bestaat uit ± 2.300 m² bedrijfshal, die deels geschikt is voor opslag van PGS 15 goederen en ingericht is met een laboratorium.

Bekijk project
Opgeleverd

Royal Agio Cigars

Bedrijfshuisvesting

Duurzaam hoofdkantoor met productiehallen. Gecertificeerd met BREEAM 'Outstanding' en het pand ontving een BREEAM Award in Londen 2017.

Bekijk project
Opgeleverd

HC Tilburg

Sport & Onderwijs

Design & Build opdracht; clubgebouw voor hockeyclub Tilburg. Lees hier meer.

Bekijk project
Uitvoering

Zwembadcomplex Oostende

Sport & Onderwijs

Het zwembadcomplex telt een wedstrijdbassin, een instructiebassin, een recreatiebad voor peuter en kleuters en een recreatiebad voor de oudere jeugd. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Zwembad Aquamar Katwijk

Sport & Onderwijs

In opdracht van Gemeente Katwijk hebben wij op het buitenterrein van het 40 jaar oude Aquamar een nieuw zwembad gerealiseerd. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

de Stadswachter

Wonen & Zorg

Statige, luxe woongebouw met prachtige, ruim opgezette koopappartementen, huurappartementen in de duurdere huurcategorie, commerciële ruimte op de begane grond en een tweelaagse ondergrondse parkeerkelder.

Bekijk project
Opgeleverd

Nul-op-de-Meter Zuringhof

Woon & Zorg

Het één van de eerste Nul-op-de-Meter projecten in de gestapelde bouw in Nederland en het eerste in Brabant. Wij leveren zo een belangrijke bijdrage en input aan de ontwikkeling van Nul op de Meter, de Brabantse Deal en betaalbare woonlasten van huurders in Tilburg .

Bekijk project
Uitvoering

Woontoren Aan de Waterkant

Wonen & Zorg

Verdeeld over 13 verdiepingen komt er een grote verscheidenheid aan appartementen met een balkon of loggia met balkon, prachtig uitzicht en een privé parkeerplaats in de kelder. Lees hier meer.

Bekijk project