Bouwconcepten

Met bouwconcepten heeft Remmers Bouwgroep een systeem voor u in huis waarbij de basis van een woning bekend is. Elke volgende woning wordt volgens die basis gebouwd. Hiermee worden niet alleen de kosten verlaagd maar ook nog een aantal andere voordelen bereikt. Lees er meer over!

Bouwconcepten vormen de toekomst
Over conceptualisering van de bouw hoor je steeds meer. Remmers Bouwgroep is hier al lange tijd mee bekend. Bouwconcepten zijn systemen waarbij de basis altijd hetzelfde is. Daardoor is de prijs van het bouwwerk ook al in de basis bekend. Calculatie wordt zo een stuk efficiënter en minder tijdrovend. Werd er vroeger soms wekenlang gerekend om de prijs van een project uit te rekenen, met de toepassing van bouwconcepten kan dat een stuk sneller. Dat heeft het voordeel dat u als opdrachtgever snel weet wat er mogelijk is voor een vooraf bepaalde prijs. En dat is vaak meer dan gedacht...

Bouwconcepten zijn ook veelzijdig
Met bouwconcepten heeft Remmers Bouwgroep kant en klare oplossingen voor woningbouw en utiliteitsbouw. De kosten zijn daardoor transparant en die kunnen bovendien langjarig worden gegarandeerd. Bouwen volgens bouwconcepten houdt overigens niet is dat alles er hetzelfde en saai uitziet. Door zo’n concept goed te bedenken en uit te voeren is het eindresultaat bij Remmers Bouwgroep altijd verrassend veelzijdig.

Bouwconcepten volgens Remmers Bouwgroep
Bouwconcepten zijn effectief door samenwerking, een goede planning en - uiteraard - een uitermate doordacht bouwconcept. Dat is een concept dat op elk terrein en in elke omgeving toegepast kan worden en dat in de afwerking voldoende ruimte laat om op individueel niveau toch aan persoonlijke wensen te kunnen voldoen. Zo ontstaat een seriematig gebouwd project met een individuele uitstraling. Natuurlijk zijn er ook projecten die niet kunnen worden uitgevoerd volgens een bouwconcept. Toch weet Remmers Bouwgroep ook bij dergelijke projecten de met bouwconcepten opgedane kennis en ervaring in te zetten om de efficiëntie te bevorderen. Ook dan heeft u dus voordeel als u kiest voor Remmers Bouwgroep.

Ambitieus, betrouwbaar en gedreven


Wij willen de vraag achter de vraag te beantwoorden. Uw behoefte, (bedrijfs)cultuur en werkprocessen centraal te stellen is waar het om draait.


Uw organisatie optimaal laten functioneren is wat wij nastreven - een naadloze aansluiting tussen organisatie en vastgoed. Wij zijn instaat om op strategisch en operationeel niveau te adviseren.

logo_remmers_bouwgroep_white.svg

Inspireren | Creëren | Realiseren

Projecten eigen ontwikkeling

Uitvoering

Woontoren Aan de Waterkant

Wonen & Zorg

Verdeeld over 13 verdiepingen komt er een grote verscheidenheid aan appartementen met een balkon of loggia met balkon, prachtig uitzicht en een privé parkeerplaats in de kelder. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Woningen en appartementen Muntelpoort

Wonen & Zorg

Nabij de gezellige binnenstad, op de hoek van Muntelbolwerk en de Graafseweg, heeft Remmers Projectontwikkeling een prachtig woongebouw in jaren ’30 stijl: Muntelpoort gerealiseerd. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Zuiderlicht Tilburg

Wonen & Zorg

Op de hoek Winkler Prinsstraat – Ringbaan Zuid hebben wij 30 appartementen gerealiseerd met balkon op het zuiden. Lees hier meer.

Bekijk project
Opgeleverd

Glazen Boerderij

Remmers Projectontwikkeling

De gemeente Schijndel heeft op de meest prominente plek aan de markt een gebouw laten realiseren wat bijdraagt aan de kwaliteit en sfeer van het centrum. Lees hier meer.

Bekijk project