Droomwonen

Zou het niet fantastisch zijn om uw eigen droomhuis te ontwikkelen en te realiseren? Zonder dat u afhankelijk bent van het standaard woningaanbod. Zonder alle bijkomende beslommeringen. Zodat u zich alleen maar bezig hoeft te houden met de creatieve vormgeving en aankleding van uw nieuwe huis? Met DroomWonen gaat deze wens in vervulling.

DroomWonen is een uniek concept dat u in staat stelt het huis te bouwen waarvan u altijd heeft gedroomd. Met uw eigen dreamteam. U werkt nauw samen met architect en bouwer. Uw ideeën worden vertaald naar een concreet ontwerp. U wordt hierbij ondersteund en gecoacht door een team van professionals. Met DroomWonen houdt u zich gegarandeerd alleen met de leuke kanten van uw droomhuis bezig! De stress van organisatie en uitvoering én alle bijkomende beslommeringen, die zijn voor ons.

Bij DroomWonen kiest u uit vijf, op levensstijl gebaseerde concepten, elk met zijn eigen specifieke kenmerken:
– Naturel: het binnenleven buiten;
– En suite: diversiteit in functionaliteit;
– Forte: de kracht van privacy;
– Loft: creatief wonen;
– Surprise: verrassend en ruimtelijk.

U kiest het concept dat bij uw levensstijl past. Vervolgens verwerken we uw persoonlijke ideeën over leven en wonen in respectievelijk ontwerp, ontwikkeling en uiteindelijk de bouw van uw nieuwe huis. Uw Droomhuis!

Informeer eens naar de mogelijkheden van Droomwonen.