Conferm

Conferm ‘het label voor bedrijfshuisvesting van Remmers Bouwgroep’.

Conferm is een full-service design & build bouwer van utiliteitsgebouwen.

 Een gebouw waarin overal aan is gedacht
Uw nieuwe bedrijfsgebouw wordt uw ideale werkplek, waar werkelijk overal aan is gedacht. Van optimale materiaalkeuzes tot aan het interieur. Conferm ontzorgt u tijdens het hele ontwerp- en bouwproces, van elk type bedrijfspand. Of u nu een kantoor laat bouwen, of een distributiecentrum voor gevaarlijke stoffen. Gegarandeerd zonder onvoorziene kosten.
 
Full service: alle zorgen uit handen
Een bedrijfsgebouw komt beter en sneller tot stand als u niet met allerlei verschillende partijen afzonderlijk om de tafel hoeft. Daarom heeft Conferm specialistische kennis zelf in huis. Onze eigen ontwerpers, constructeurs, engineers, uitvoerders en vaklieden werken nauw samen met vaste partners. Zo kunnen we tijdens het ontwerp en de bouw, de werkzaamheden naadloos op elkaar afstemmen. Dat bespaart kostbare tijd en onnodige kosten.
 
Conferm maakt het mogelijk
Snel aan de slag in uw nieuwe bedrijfsgebouw? Conferm kan u ondersteunen vanaf het eerste idee, bij het in kaart brengen van uw eisen, vergunningsaanvragen, financiering, grondaankoop en zelfs bij het kiezen van een locatie. Zo ontstaat de ideale uitgangssituatie voor een gebouw dat tot in de details doet wat het moet doet: uw bedrijfsactiviteiten optimaal ondersteunen.  
 
Meer weten? Bekijk onze website http://www.conferm.nl of maak een afspraak met ons!
Met vriendelijke groet,
W.A.I. (William) Holvoet (06) 52 41 37 50
ing. R.D. (Raymond) van Delden (06) 14 23 06 62
P.A. (Pieter) Remmers (06) 27 05 89 18