Remmers Bouwservice

Bouwservice, een compleet pakket aan bouwdiensten
Naast projectontwikkeling biedt Remmers Bouwgroep zijn klanten met de Bouwservice een compleet pakket diensten: nieuwbouw van bedrijven en instellingen, verbouwingen, reparatie, renovatie en particuliere nieuwbouw . Vanzelfsprekend hebben wij alle knowhow in huis, zoals kennis van procedures, bouwvoorschriften, materialen, bouwtechnieken etcetera.

Verbouwen
Soms is nieuwbouw niet de beste optie. Bijvoorbeeld wanneer uw huidige bedrijfspand niet meer voldoet aan de functionele eisen van deze tijd, terwijl de locatie ideaal is. Wanneer  uw woning te krap wordt, maar u toch graag in uw vertrouwde omgeving wilt blijven. Of wanneer u zich al jaren ergert aan te weinig lichtinval in uw keuken. Wij lossen het voor u op. Met een verbouwing of renovatie combineert u de voordelen van uw bestaande woning of bedrijfspand met uw wensen van nu.

De juiste keuzes
Maar hoe kiest u uit de vele mogelijkheden? Remmers Bouwservice zet samen met u alle opties op een rijtje en helpt u om knopen door te hakken. Vertrekpunt daarbij is uw budget. Ook plannen wij het traject zo in dat de overlast voor u tot een minimum beperkt blijft.

Alles in huis
Zoekt u alleen een aannemer? Of zoekt u een partij die het hele traject van idee tot oplevering begeleidt? Bij ons bent u altijd aan het juiste adres!