Bedrijfsverzamelgebouw Fascinatio te Capelle a/d IJssel

04-05-2015

Remmers Bouwgroep heeft het contract ondertekend voor de nieuwbouw van Bedrijfsverzamelgebouw Fascinatio in Capelle a/d IJssel. Dit verzamelgebouw omvat diverse bedrijfsunits met kantoor in diverse metrages, onder architectuur gebouw op een fantastische locatie op steenworp afstand van de A16.

Fascinatio Capelle a/d IJssel

Fascinatio Capelle a/d IJssel

Fascinatio is de nieuwe woonwijk en kantorenpark gelegen in de driehoek tussen de Abram van Rijckevorselweg (N210), het metro- en busstation Capelsebrug en de metrobaan in Capelle aan den IJssel. In de nabije omgeving bevinden zich onder andere het kantorenpark Brainpark III te Rotterdam, het bedrijventerrein Rivium en het Businesspark Rhijnspoor te Capelle aan den IJssel.

Dit nieuwbouwcomplex bestaat uit twee bouwblokken. De units aan de voorzijde, unit 1 t/m 14 beschikken over een bedrijfsruimte in twee lagen, de bedrijfsruimte op de eerste verdieping is eventueel geschikt te maken als kantoor. Units 15 t/m 25, met uitzondering van unit 20, beschikken over een bedrijfsruimte, een kantoor in twee lagen en een entresolvloer. Hoekunits 15 en 25 beschikken bovendien over een betonnen verdiepingsvloer met daglichttoetreding. Unit 20 is een kantoor in drie lagen. De units aan het binnenterrein, zijnde unit 26 t/m 28 beschikken over een bedrijfsruimte met een entresolvloer.

Er is veel aandacht besteed aan de architectuur door middel van kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen en vormgeving. Deze ingrediënten zorgen, samen met een prachtige ligging op een steenworp afstand van de A16 voor een ideale succesformule.