Vacatures

In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar:

– Werkvoorbereider

Als ervaren werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en de begeleiding van het project. Mede verantwoordelijk voor het behalen van de voorgestelde doelstellingen. Je werkt nauw samen met de projectleiding, projectcoördinatie, projectplanning en inkoop ten behoeve van Woningbouw en Utiliteitsprojecten. Naast passie voor bouwen en ontwikkelen hebben we de ambitie elkaar te inspireren, te prikkelen en continue te verbeteren. Bent u de uitgesproken kandidaat die wij zoeken? Klik dan hier: Vacature Werkvoorbereider! Spreekt dit je aan en ben je er van overtuigd dat je de juiste persoon bent om ons te komen versterken? Stuur dan je CV met een motivatie naar vacature@remmersbouwgroep.nl t.a.v. afdeling HR, onder vermelding van de vacature ‘Ervaren Werkvoorbereider’.

– Projectleider

Met minimaal 10 jaar relevante werkervaring en aantoonbare ervaring met Design & Build projecten ben jij de projectleider die we zoeken! Je kan samenwerken en collega’s inspireren. Proactieve houding, communicatief sterk en vooral oog voor detail. Ben jij de persoon die wij zoeken? Klik dan hier: Vacature Projectleider! Spreekt dit je aan en ben je er van overtuigd dat je de juiste persoon bent om ons te komen versterken? Stuur dan je CV met een motivatie naar vacature@remmersbouwgroep.nl t.a.v. afdeling HR, onder vermelding van de vacature ‘Ervaren Projectleider’.

– Uitvoerder

Als uitvoerder draag je verantwoordelijkheid over de dagelijkse gang van zaken van de uitvoering. In nauwe samenwerking met de projectleiding en werkvoorbereiding draag je zorg voor het behalen van de vooraf gestelde doelen. Bent u een energie team-player, bedreven en de nodige ervaring? Klik dan hier: Vacature Uitvoerder! Spreekt dit je aan en ben je er van overtuigd dat je de juiste persoon bent om ons te komen versterken? Stuur dan je CV met een motivatie naar vacature@remmersbouwgroep.nl t.a.v. afdeling HR, onder vermelding van de vacature ‘Ervaren Uitvoerder’.