Remmers Budget Concept

Betaalbaar wonen én bijzonder wonen

De hedendaagse woningmarkt vraagt om bijzondere en, vooral, betaalbare woningen. Het Remmers Budget Concept biedt beide! Met een doordachte woning, die deels standaard en deels aanpasbaar is. Alleen standaard is het casco van de woning. De rest is optioneel en invulbaar naar eigen wens en passend in de omgeving: gevels, indeling, twee of drie bouwlagen, zadeldak of platdak. Zelfs de casco’s zijn in verschillende typen opleverbaar: verschillende beukmaten, zijwoningen, twee-onder-een-kap of vrijstaand (geschakeld). Het Remmers Budget Concept voorziet in elke behoefte, in elk marktsegment.

Remmers Budget Concept

Uniek aan ons concept zijn de uitgekiende plattegronden, het optimaal economisch gebruik van materiaal, het zorgvuldig bepaalde leidingverloop en de uitgekiende detaillering. De voordelen van een gestandaardiseerd bouwproces, met heldere afspraken en procedures, zorgen ervoor dat wonen voor iedereen betaalbaar wordt. Het Remmers Budget Concept is prijstechnisch én praktisch zeer doordacht en compleet. Het concept is daarom met name interessant voor gemeenten, woningbouwcorporaties en beleggers. Snel inzicht in financiële haalbaarheid, een korte doorlooptijd en lagere rentelasten.

Ook aanpasbaar bouwen
Het Remmers Budget Concept kunt u in uiteenlopende bouwprojecten toepassen, ook in woningen voor mindervaliden. Bij de indeling van het type 5700 is rekening gehouden met vrije oppervlakten voor en achter de deur, extra brede binnendeuren, afmeting en plaats van het toilet, een trap die geschikt is voor montage van een zweeflift en een extra ruime badkamer die makkelijk kan worden aangepast.

Bijzonder wonen? Betaalbaar wonen? Of toch liever beide? Bent u een woningcorporatie, belegger, gemeente of projectontwikkelaar? Informeer eens naar het Remmers Budget Concept!