Overeenkomst Logistic Excellence getekend!

Standard Life Investments tekent koopovereenkomst voor de aankoop van Logistic Excellence op het bedrijventerrein Vossenberg in Tilburg. In opdracht van ontwikkelings-combinatie de Scheg B.V. realiseren wij turnkey dit state-of-the-art, flexibel indeelbaar, hoogwaardig distributiecentrum van ±31.297 mop eigen grondpositie. De functionele architectuur biedt flexibiliteit, waardoor het DC toekomstbestendig kan worden toegesneden op de bedrijfsvoering van de eindgebruiker die zich hier vestigt. In het ontwerp is rekening gehouden met additionele wensen voor VAL-activiteiten of bijvoorbeeld meer behoefte aan kantoorruimte of showroom. Ook aan groen is gedacht; het interieur is stralend wit en weerkaatst de voor een DC bovengemiddelde hoeveelheid daglichttoetreding in combinatie met LED verlichting om een optimale werkruimte te creëren. Daarnaast zal het bedrijfsgebouw ook gecertificeerd worden met BREEAM ‘VERY GOOD’.

BOUWVOORTGANG

De voortgang van de bouw verloopt gestaag en geheel volgens plan! Het bedrijfsgebouw is opgesplitst in 2 hallen door middel van een brandwand. Hal B, rechts van de brandwand, is inmiddels staal gereed. De dakbeplating is uitgevoerd en de dakbedekking is gestart. Daarnaast zijn ook alle betonpanelen om hal B gemonteerd en zijn de installateurs bezig met de voormontage. Hal A, links van de brandwand, is 80% staalgereed en we starten deze week met het monteren van de betonpanelen.

In het kader van BREEAM zal om de sprinklertank, die geplaatst zal worden achter hal B, een blauwe regen groeien; hierdoor zal de sprinklertank + pompkamer volledig uit het zicht zijn.

Voor meer impressies en informatie over dit project, klik dan hier.