LET there be light!

Goede verlichting zorgt voor werkplezier. Met een méér dan uitstekende lumen per watt verhouding blinkt deze LED lijnverlichting uit in armatuurrendement en gelijkmatigheid. Dát stimuleert de productiviteit!

Bezoek Studenten Avans

Vandaag hebben wij tien 1e jaars bouwkunde studenten van Avans Hogeschool op bezoek gehad. Zij werden ontvangen met een presentatie over het project; hoe dit tot stand is gekomen en hoe uiteindelijk het bouwproces verloopt. Na de heerlijke lunch werden de studenten opgesplitst in twee groepjes om vervolgens het pand te bekijken. Mooi om te zien hoe de jeugd geïnteresseerd was in ons prachtige project, de jeugd is immers de toekomst!

Voortgang

Deze week zijn we gestart met het plaatsen van de stalen luifels boven de dockdeuren. De vliesgevels zijn geplaatst en we zijn druk bezig met het plaatsen van het glas. Aan het einde van de week zijn de dockdeuren in hal A allemaal geplaatst, hierna zullen deze verder afgemonteerd worden. Ook zijn we deze week begonnen met het plaatsen van de lift en de stalen trappen in het kantoor van hal A. De tegelzetter is gestart met de wandtegels in het kantoor van hal B. Dinsdag zijn de betontegels voor het dakterras geleverd en deels gelegd. De stratenmaker is bij het kantoor van hal B gestart met het inrichten van de parkeerplaatsen. Volgende week worden de laatste glasplaten gemonteerd en dan is het pand volledig wind- en waterdicht.

Bekijk hieronder voortgangsbeelden van Logistic Excellence Tilburg; LET there be light!